SPOR

Dusan Tadic Evli Mi? Eşi Kim? Çocuğu Var Mı? Dragana Vukanac Kimdir?

Son transferi ile Fenerbahçe'ye gelen başarılı futbolcu Dusan Tadic evli mi sorusu ile özel hayatı merak edilen isimler arasında yerini alıyor. İşte, eşi Dragana Vukanac hakkında bildiklerimiz...

Abone Ol

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic üst düzey yeteneği ve performansıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Kısa sürede taraftarların da sevgisini kazanan başarılı futbolcunun özel hayatı da yakından takip ediliyor. Bu nedenle birçok kişi Dusan Tadic evli mi sorusuna yanıt arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Dusan Tadic Evli Mi?

Dusan Tadic, Sırp futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında yer alıyor. Olağanüstü yeteneği ve golcülüğüyle gittiği her takımda taraftarların beğenisini kazanıyor. Yıldız futbolcu sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe’de 16 gol atıp 16 asist yaparak üst düzey performansını devam ettirdi.

Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sırp futbolcunun özel hayatı da yakından takip ediliyor. Bu nedenle birçok kişi Dusan Tadic evli mi sorusuna yanıt arıyor.

Fenerbahçe ve Sırbistan milli takımının yıldız oyuncusu Dusan Tadic, 2013 yılından beri evlidir.

Dusan Tadic Eşi Kim? 

Dusan Tadic evli mi sorusuna yanıt bulanlar başarılı futbolcunun eşi hakkında daha fazla bilgi almak istiyor. Sırp futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olan Dusan Tadic, 2013 yılında Dragana Vukanac ile evlendi. Tadic çifti evliliklerini 11 yıldır mutlu bir şekilde devam ettiriyor.

Dusan Tadic Çocuğu Var Mı?

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic hakkında merak edilen bir diğer konu ise çocuk sahibi olup olmadığıdır.

Dusan Tadic, uzun süre ilişki yaşadığı Dragana Vukanac ile 2013 yılında evlendi. Bu evlilikten Vasily, Veljko ve Tara adlarında üç çocukları oldu.

Dragana Vukanac Kimdir?

Dragana Vukanac Sırbistan’da dünyaya geldi. Ancak doğum tarihi bilinmiyor. Eşi Dusan Tadic ile yıldız futbolcu 2006 ila 2010 yılları arasında Vojvodina Novi Sad’da futbol oynadığı sırada tanıştılar. Uzun yıllar süren birlikteliklerinin ardından 2013 yılında dünya evine girdiler.

Çiftin evliliklerinden Vasily, Veljko ve Tara adlarında üç çocuğu oldu. Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac diğer pek çok futbolcu eşinin aksine sosyal medya hesabı kullanmıyor.

Ayrıca yıldız futbolcu da eşiyle ilgili neredeyse hiç paylaşım yapmıyor. Bu nedenle Dragana Vukanac hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. 

Dragana Vukanac Kaç Yaşında?

Yıldız futbolcu Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac’ın kaç yaşında olduğu sık sık merak ediliyor. Ancak Tadic çifti özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettikleri için Dragana Vukanac’ın ve çocuklarının doğum tarihleri bile bilinmiyor. Yine de Dragana Vukanac’ın 30’lu yaşlarda olduğu tahmin ediliyor.

Dragana Vukanac Nereli?

Dragana Vukanac, eşi Dusan Tadic gibi Sırbistan’da dünyaya geldi. Eşiyle tanıştığında Sırbistan’ın Voyvodina bölgesinde yaşıyordu.

Dusan Tadic Kimdir?

Dusan Tadic’in özel hayatıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladıktan sonra henüz tanımayanlar için yıldız futbolcunun kim olduğuna kısaca bakalım. Dusan Tadic, 20 Kasım 1988 tarihinde Sırbistan’ın Voyvodina bölgesinde dünyaya geldi. Futbola Vojvodina Novi Sad kulübünün altyapısında başladı. 2006 yılında as takımın kadrosuna dahil oldu ve dört sezonda 97 maçta forma giydi. Buradaki başarısının ardından 2010 yılında Hollanda takımı Groningen’e transfer oldu.

Groningen’de iki sezon boyunca 76 maça çıkıp 14 gol attı ve 32 asist yaptı. 2012 yılında bir diğer Hollanda ekibi Twente’ye transfer oldu. 2014 yılında kadar formasını giydiği takımda 85 maçta 32 gol atıp 36 asist yaptı. Buradaki başarılı performansı ve yeteneğiyle adını duyuran yıldız futbolcu 2014 yılında İngiltere Premier Lig takımı Southampton’a 14 milyon avro karşılığında transfer oldu. Southampton formasını 162 maça giyerek kulüp tarihinde en çok maça çıkan yabancı futbolcular arasında yer aldı. Bu maçlarda 24 gol attı ve 32 asist yaptı.

2018 yılında Ajax’a transfer olarak Hollanda’ya geri döndü. Burada kariyerinin en formda dönemini geçirdi. Hatta 2019 yılında Ballon d'Or ödülüne aday gösterildi. Dusan Tadic evli mi diye merak edilen yıldız futbolcu, Ajax formasını giydiği beş sezonda 241 maça çıktı. Bu maçlarda 105 gol atıp 112 asist yaparak kulüp tarihinin en golcü futbolcuları arasına girdi. Ayrıca bu süreçte kaptanlığını yaptığı takımla üç lig şampiyonluğu yaşadı ve 2019 yılında şampiyonlar liginde yarı finale çıktı.

Yıldız futbolcu, 2023 yılında Ajax’tan ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yeteneği ve başarılı performansıyla kısa sürede taraftarları kendisine hayran bıraktı. Kasım ayında 36 yaşına girecek olmasına rağmen Fenerbahçe’de tam 56 maçta forma giydi. Bu maçlarda 16 gol atıp 16 asist yaptı.

Dusan Tadic evli mi, eşi kim, çocuğu var mı ve Dragana Vukanac kimdir sorularını sizler için cevapladık.