Usta oyuncu Cem Davran’ın sunuculuğunu yaptığı Çarkıfelek, en sevilen yarışma programları arasında yer alıyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen programda harfleri açan hostes güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

Biz de bu yazımızda Çarkıfelek’te harfleri açan hostes Duygu Çakmak kimdir sorusuna yanıt aradık.

Duygu Cakmak Kimdir 7

Çarkıfelek Harfleri Açan Kim? Duygu Çakmak Kimdir?

İlk bölümü 1975 yılında yayınlanan Çarkıfelek günümüzde popülerliğini hala koruyor. Programın sunuculuğunu daha önce Güner Ümit, Tarık Tarcan ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimler yaptı.

2024 yılı itibariyle dört yıllık aradan sonra ekranlara geri dönen Çarkıfelek’i Cem Davran sunuyor. Harfleri açma görevini de Duygu Çakmak üstleniyor. Programın yeni hostesi güzelliğiyle herkesi ekran başına çekerken izleyiciler Duygu Çakmak kimdir diye merak ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek’te harfleri açan Duygu Çakmak, 1995 yılında İzmit’te dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimlerini bitirdikten sonra Sakarya Üniversitesi’ne girdi. Burada Halkla İlişkiler alanında eğitim aldı. Ayrıca İstanbul Üniversitesi’nden pedagojik formasyon eğitimi aldı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri alanında yüksek lisans yaptı.

Duygu Çakmak, lisans eğitimini tamamladıktan sonra ünlü yönetmen Avni Kütükoğlu’ndan oyunculuk dersleri aldı. 2019 yılından bu yana da profesyonel olarak modellik yapıyor.  Profesyonel olarak modellik yapmaya başladığı yıl Best Model Of Turkey yarışmasında finale kaldı ve En İyi Model ödülünü kazandı.

2020 yılında düzenlenen Miss And Mr Fashion TV Turkey yarışmasında dereceye girdi. Bu sayede Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil etme hakkını kazandı. Arnavutluk’taki Miss Globe yarışmasında ülkemizi temsil etti. 2021’de Lübnan’da düzenlenen Miss Europe yarışmasında üçüncü olarak büyük üne kavuştu. Bu başarısının ardından birçok ülkede modellik yaptı.

Sosyal medyada da oldukça popüler olan Duygu Çakmak’ın Instagram’da 200 binden fazla takipçisi bulunuyor. Ünlü model, 2024 yılında Cem Davran’ın sunumuyla televizyon ekranlarına geri dönen Çarkıfelek programında hosteslik yapıyor.

Duygu Çakmak Nereli?

Duygu Çakmak kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü modelin nereli olduğunu da öğrenmek istiyor.

Çarkıfelek programının hostesi olarak tanınan Duygu Çakmak, 1995 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi. Başarılı modelin ailesi Tuncelilidir.

Duygu Cakmak Kimdir 2

Duygu Çakmak Boyu Ne Kadar?

Duygu Çakmak kimdir diye sorulan ünlü modelin boyunun ne kadar olduğu da merak ediliyor.

Çarkıfelek yarışmasında güzelliğiyle herkesi ekran başına kilitleyen Duygu Çakmak 174 cm boyunda olup 53 kilodur.

Duygu Çakmak Kaç Yaşında?

1995 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya gelen Duygu Çakmak şu anda 29 yaşındadır.

Duygu Cakmak Kimdir

Duygu Çakmak Hangi Dizilerde Oynadı?

Avni Kütükoğlu’ndan oyunculuk eğitimi alan Duygu Çakmak şu ana kadar herhangi bir dizinin kadrosuna yer almadı.

Ancak ünlü model, 31 Mayıs 2024 tarihinde vizyona giren The Hope (Umut) adlı filmde yer aldı. Kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Wilma Elles ve Şebnem Schaefer gibi isimlerin olduğu filmde Doktor Çakmak karakterine hayat verdi.

Duygu Cakmak Kimdir 11

Çarkıfelek Sunucusu Kim?

Duygu Çakmak hakkında merak edilenleri yanıtladıktan sonra Çarkıfelek sunucusu Cem Davran’ın kim olduğuna bakalım.

2024 yılında ekranlara geri dönen Çarkıfelek programının sunuculuğunu yapan Cem Davran, 3 Mart 1964 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Erzincanlı ve annesi ise Rizelidir. Ailesi tiyatrocu olan Cem Davran, 1976 yılında Türkbank Çocuk Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı.

1978 yapımı Taşı Toprağı Altın Şehir filminde Levent Kırca, Ayşegül Atik ve Erol Taş gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Bir yıl sonra bu kez Yusuf ile Kenan adlı filmde Yusuf karakterini canlandırdı. 1980’de henüz 16 yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuk yapmaya başladı.

Kariyeri boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda oynayan Cem Davran asıl çıkışını 1998-2001 yılları arasında yayınlanan Ruhsar dizisiyle yaptı. Üç sezon süren dizide canlandırdığı Mazhar Mahmutoğlu karakteriyle ülke çapında tanınmaya başladı. Daha sonra 2000 yılında vizyona giren Kahpe Bizans filminde Yetiş Bey, Gâvur Bey ve Gider Bey karakterleriyle büyük ün kazandı.

Başarılı oyuncu son olarak Zeki Demirkubuz’un yönettiği Hayat filminde oynadı Oyunculuğun yanında başarılı bir öğrenci olan Cem Davran, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği okudu. Üniversiteden mezun olduktan sonra 1989 yılında Hilal Davran ile evlendi. Bu evlilikten Ali ve Hür Can adlarında iki çocuğu oldu.

Bu yazımızda Duygu Çakmak kimdir sorusu başta olmak üzere ünlü model hakkında merak edilenleri cevapladık.