Arjantinli milli futbolcu Paulo Dybala, futbol gündemini yakından takip eden kişilerin merak ettiği futbolculardan birisi olarak hayatıyla merak ediliyor. Paulo Dybala kaç yaşında sorusuna sizler için yanıt verirken, başarılı orta saha oyuncusunun kariyer bilgilerini de paylaşıyoruz. 2022 yılından günümüze Roma forması giyen Paulo Dybala hakkında bilgileri derledik!

Paulo Dybala Kaç Yaşında?

2024-25 sezonu öncesinde transfer dönemi için Fenerbahçe ve Galatasaray’la anılan yıldız futbolcu Paulo Dybala, Roma ile sözleşmesini uzatarak Türkiye futbol gündeminde yer almıştı. Paulo Dybala kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler, yıldız futbolcunun yaşını merak etmektedir.

Paulo Dybala kaç yaşında? İşte yanıtı...

Paulo Bruno Exequiel Dybala’nın doğum tarihi 15 Kasım 1993’tür. Arjantinli yıldız futbolcunun 2024 yılı itibariyle 31 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Paulo Dybala yaşına dair bilgileri paylaştıktan sonra, kısaca yıldız futbolcunun biyografisini sizlerle paylaşalım. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’yle de adı anılan ofansif orta saha oyuncusu Paulo Dybala kimdir? İşte yanıtı…

Dybala Kac Yasinda 4-1

Paulo Dybala Hakkında

Paulo Dybala, 2022 yılından günümüze Roma forması giyen bir futbolcu olarak başarıları ve istatistikleriyle futbol gündeminde yer alıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği yıldız futbolcunun kariyeri ise takipçileri arasında merak konusu. Paulo Dybala kaç yaşında sorusu haricinde ünlü futbolcunun kariyerine dair bilgileri paylaşalım.

Paulo Bruno Exequiel Dybala, 15 Kasım 1993 tarihinde Arjantin’in Cordoba eyaletinin Laguna Larga semtinde dünyaya gelmiştir. Kendisi Arjantin’de doğmasına karşın baba tarafından İtalyan, anne tarafından ise Polonya kökenlidir. Paulo Dybala’nın dedesinin II. Dünya Savaşı sırasında Polonya’nın Kraśniów köyünden Arjantin’e gittiği bilinmektedir.

Paulo Dybala, futbola 2003 yılında Arjantin’in Instituto de Córdoba kulübünde başlamıştır. 2011 yılına kadar amatör olarak burada oynayan futbolcu, aynı takımda 2011-12 sezonunda 17 yaşındayken profesyonel olarak ilk karşılaşmasına çıkmıştır.

Göstermiş olduğu başarılı performansla dikkat çeken Dybala, 2012 yılında Palermo’ya transfer olmuş, 2015 yılına kadar burada forma giymiştir.

Başarılı performansını Palermo’da da sürdüren Paulo Dybala, daha sonra 2015 yılında Juventus’a transfer olmuş, burada 2022 yılına kadar forma giymiştir. Kariyerinin zirve noktasını Juventus’ta yaşayan Dybala, 2022 yılında Roma’ya transfer olmuş, halen Roma forması giymektedir.

Ofansif orta saha mevkiinde futbol oynayan Dybala kaç yaşında sorusunun yanıtı ise 2024 yılı itibariyle 31 yaşında olacaktır. Geçtiğimiz transfer sezonunda adı Galatasaray ve Fenerbahçe’yle anılan Dybala, Roma ile sözleşme yenileyerek takımında kalmayı tercih etmiştir.

Paulo Dybala Galatasaray’a gelecek mi soruları gelecek sezonlar için gündemde yer almaya devam ederken, yıldız futbolcunun nereli olduğuna dair bilgileri de sizlerle paylaşalım. İşte ayrıntılar…

Paulo Dybala Nereli?

Arjantin doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Paulo Bruno Exequiel Dybala’nın aslen nereli olduğu ise takipçileri tarafından merak ediliyor. Paulo Dybala nereli? İşte yanıtı…

Paulo Dybala, Arjantin’in Cordoba eyaletine bağlı Laguna Larga kentinde dünyaya gelmiştir. Ancak Dybala, baba tarafından İtalya, anne tarafından ise Polonya kökenlidir.

Dybala’nın dedesi II. Dünya Savaşı sırasında Polonya’nın Kraśniów köyünden Arjantin’e gitmiştir. Paulo’nun De Messa adındaki babaannesi ise aslen İtalya’nın Napoli kentindendir.

2022 yılından itibaren Roma forması giyen Paulo Dybala kaç yaşında sorusu gündemdeki yerini korurken, yıldız futbolcunun 13 Ağustos 2012 tarihinden günümüze İtalyan vatandaşı olduğu biliniyor.

Dybala Kac Yasinda 1

Paulo Dybala Galatasaray'a Gelecek Mi?

Paulo Dybala kimdir sorusuna yanıt verdikten sonra kısaca ilgili ismin Türkiye’deki takımlara transferi noktasında çıkan haberleri inceleyelim. 2024-25 yaz dönemi transfer sezonunda Türk futbol takımları, yurt dışından pek çok futbolcuyu transfer etmeye çalışmış, o isimlerden birisi de Paulo Dybala olmuştu.

Paulo Dybala Galatasaray’a gelecek mi soruları ise Haziran ayında çıkan transfer haberleri doğrultusunda hız kazanmıştı. Paulo Dybala ile Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edilse de yıldız futbolcu, takımı Roma ile sözleşme yenileyerek İtalya’da kalmayı tercih etmiştir.

Paulo Dybala Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş gibi Türk futbol kulüplerine gelecek yıllarda transfer olabilir. Ancak yaz dönemi transfer sezonu kapandığından dolayı 2024-25 futbol sezonunun ara transfer dönemine kadar böyle bir ihtimalin olmadığını belirtmek gerekiyor.

Paulo Dybala Oynadığı Takımlar

Arjantin doğumlu olan Paulo Dybala kaç yaşında sorusuna yanıt arayan kişiler için yıldız futbolcunun geçmişte hangi kulüp kadrolarında yer aldığını inceleyelim. Ofansif orta saha mevkiinde oynayan ve başarısı – istatistikleriyle adından söz ettiren Paulo Dybala hangi takımlarda oynadı? İşte yanıtı...

Paulo Dybala'nın oynadığı takımlar aşağıdaki gibidir:

  • 2003 – 2011, Instituto, Amatör Futbol Kariyeri
  • 2011 - 2012, Instituto, Profesyonel Futbol Kariyeri
  • 2012 – 2015, Palermo
  • 2015 – 2022, Juventus
  • 2022 – Günümüz, AS Roma

Dybala Kac Yasinda 4

Paulo Dybala İstatistikleri

Paulo Dybala kaç yaşında ve kimdir sorularına yanıt arayan kişiler için yıldız futbolcunun istatistiklerine dair bilgileri paylaşalım.

Paulo Dybala istatistikleriyle öne çıkan bir futbolcu olarak, ilerleyen yaşına rağmen halen başarılı performansını sürdürmektedir.

Paulo Dybala istatistikleri şu şekildedir:

  • 2011-12 sezonunda Instituto formasıyla 40 maça çıkan Dybala, 17 gol atarak takımın en önemli futbolcularından birisi olmuştur.
  • 2012-13 sezonunda Palermo formasıyla 28 maça çıkan Dybala, sadece 3 gol atabildi.
  • 2013-14 sezonunda Palermo formasıyla 30 maça çıkan yıldız futbolcu, 5 gol katkısı sağladı.
  • 2014-15 sezonunda Palermo formasıyla 35 maça çıkan Paulo Dybala, 13 gol 10 asist katkısı sağlayarak takımının başarılarındaki kilit isim oldu.
  • 2015-16 sezonunda Juventus formasıyla 46 maça çıkan Dybala, 23 gol 9 asist katkısı sağladı.
  • 2016-17 sezonunda Juventus formasıyla 48 maça çıkan Dybala, 19 gol 8 asist katkısı sağladı.
  • 2017-18 sezonunda Juventus’la 46 karşılaşmaya çıkan Dybala, 26 gol 6 asist katkısı sağlamıştır.
  • 2018-19 sezonunda Juventus formasıyla 42 maça çıkan Paulo Dybala, 10 gol 4 asist katkısı sağladı.
  • 2019-20 sezonunda Juventus formasıyla 46 maça çıkan Paulo Bruno Exequiel Dybala, 17 gol 9 asist katkısı sağladı.
  • 2020-21 sezonunda Juventus’la toplamda 26 karşılaşmaya çıkan futbolcu, 5 gol 3 asist katkısı sağlamıştır.
  • 2021-22 sezonunda Juventus formasıyla 39 maça çıkan Dybala, 15 gol 6 asist katkısı sağladı.
  • 2022-23 sezonunda AS Roma formasıyla 38 karşılaşmaya çıkan Paulo Dybala, 18 gol 7 asist katkısı sağlamıştır.
  • 2023-24 sezonunda AS Roma formasıyla 39 maça çıkan Dybala, 16 gol 10 asist katkısı sağlamıştır.
  • 2024-25 sezonunda Roma formasıyla henüz 5 maça çıkan Dybala’nın 1 golü bulunmaktadır.

Şimdi Dybala hakkında sıkça sorulan soruları yanıtlayalım…

Sıkça Sorulan Sorular

Dybala kaç yaşında sorusuna yanıt arayanların merak ettiği diğer sorular ve yanıtları:

1- Paulo Dybala piyasa değeri ne kadar?

Paulo Dybala, son olarak 2022 yılında Juventus’tan 35 milyon euro bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştur. Paulo Dybala Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon euro civarındadır.

2- Paulo Dybala hangi takımda oynuyor?

Paulo Dybala, 2022 yılından günümüze AS Roma forması giymektedir. Daha önce Juventus ve Palermo gibi takımlarda oynayan Dybala’nın adı Fenerbahçe ve Galatasaray’la anılsa da Dybala, takımında kalmayı tercih etmiştir.