GÜNDEM

Ebru Baki, AKP'li Başakşehir Belediyesi'nin vicdansız ilanına isyan etti

Sözcü TV'de Ebru Baki, AKP'li Başakşehir Belediyesi'nin genç bir kadının ölümünde üstü kapalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni hedef göstermesine isyan etti.

Abone Ol

Başakşehir'de 18 yaşındaki üniversite öürencisi Zeynep Cilan, Ordu Cadesi'nde yolun karşısındaki otobüs durağına geçreken otomobil çarpması nedeniyle vefat etti. AKP'li Başakşehir Belediyesi akılalmaz bir taziye ilanı yayımladı. Belediye, yolun İstanbul Büüykşehir Belediyesi'ne bağlı olduğunu söyledi. AKP'li yönetim tepkilerin ardından gönderiyi silmek zorunda kaldı.

Sözcü TV'de Para Politika'yı sunan Ebru Baki, AKP'li Başakşehir Belediyesi'nin taziye mesajına isyan etti. Baki, "Haberi okuduğumda acı, acı, acı. Şimdi yayımlanan taziye mesajını okuyorum. Bu kadar siyaset fazla değil mi?" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz da, "Bu kötü kalplilik. Bu neredeyse Ekrem İmamoğlu öldürdü demek. Bu mantıkla katili haklı çıkarırsın. Yasin Kartoğlu da üyesi olduğu yerde kalmak istiyor ya. Bu uğurda yanıpğ tutuşuyor  ya. Gözünü döndüğü here yre İmamoğlu'nu görüyor" ifadelerini kullandı.