AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor. Albayrak sondaj çalışmaları için "Tam bağımsız Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz" diye iddia etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Fatih' gemisinin sondaj çalışmalarına başlamasına dair, "Tam bağımsız Türkiye için çalışmaya ve aramaya devam ediyoruz" yorumunu yaptı. https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1285159041451339777?s=20

"YERLİLEŞMENİN EN BÜYÜK ADIMINI ATTIK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, "Fatih, milletimizin duası ve desteğiyle Karadeniz’deki ilk sondajına Tuna-1 lokasyonunda başladı. Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için denizlerimizin her bir metrekaresini karış karış arayacağız. 'Varsa mutlaka bulacağız.” paylaşımını alıntılayan Albayrak, ""Fatih gemimizle enerjide yerlileşme hamlesinin en büyük adımını atmıştık. Bugün TUNA-1 lokasyonunda sondajımıza başladık ve artık şunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz: Milli enerjisiyle tam bağımsız Türkiye için çalışmaya ve aramaya devam ediyoruz" dedi.