Ekonomi, hukuk ve demokraside reform seferberliği başlattıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılara Türkiye’ye yatırım yapmaları için çağrıda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) tarafından düzenlenen "Uluslararası Yatırım Zirvesi"ne video mesaj gönderdi. Erdoğan, “Covid-19 salgınında birçok ülke ekonomik bakımdan durgunluk yaşarken, Türk ekonomisi hamdolsun toparlama sürecini başarıyla yürütüyor” diye konuştu.

"TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİN FARKINA VARIN"

Ekonomi reformuyla yatırım ortamlarını iyileştireceklerini savunan Erdoğan, “Altını çizerek ifade etmek isterim ki 18 yılda uluslararası müteşebbisleri asla 'yabancı' yatırımcı olarak görmedik, görmüyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılara 'gelin, Türk misafirperverliğinin farkına varın' diyorum” ifadelerini kullandı.

"REFORM SEFERBERLİĞİ"

Ekonomi, hukuk ve demokraside yeni bir reform seferberliği başlattıklarını söyleyen Erdoğan, “En geniş zeminde, en kapsamlı mutabakatla kimseyi dışlamadan bu süreci yönetmeyi arzu ediyoruz” dedi.