2015 yılından beri ilgiyle takip edilen Kısmetse Olur birçok farklı yüzü medyanın odağı yaparken internet ünlüsü olarak da hayatımıza katmıştır. Elif Nur Yel de bunlardan biridir.

Merve ve Zeyd'in elenmesinin ardından programa katılan Elif Nur Yel, yarışmaya girdiği ilk andan itibaren gözlerin üzerine çevrildiği bir isim olmuştur. Programın bitmesinin ardından yaşadığı ilişkiyle hala daha takip edilen ve binlerce hayranı olan Elif Nur Yel kimdir, sizin için derledik.

Elif Nur Yel Kimdir 8

Elif Nur Yel Kimdir?

Yayın hayatına YouTube üstünden devam eden Kısmetse Olur Türkiye’de halen ilgiyle izlenen programlardan biridir. Bu programın hayatımıza kattığı farklı farklı insanlar da programın hayranları tarafından büyük ilgi görmekte ve araştırılmaktadır. Bunlardan biri de Elif Nur Yel olmuştur. Elif Nur Yel kimdir sorusu programın hayranları tarafından sorulmakta ve araştırılmaktadır. Kısmetse olur Elif kimdir gelin yakından bakalım:

2003 yılında doğan Antalya’da dünyaya geldiği düşünülen Elif Nur Yel hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır. Eğitim için İstanbul’a gelen Elif Nur Yel 3 senedir İstanbul’da yaşamaktadır.

Kısmetse Olur programına katılma sebebini ise şu şekilde açıklamaktadır:

“Buradayım çünkü ilgi odağı olan bir ilişki yaşamak istiyorum. Sabah annesi olmak istemiyorum. Evlenmeden iki yıl önce çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşim bunu bilmeli ve beni kabul etmeli. Eşimin kariyer sahibi olmasını istiyorum. Evde oturup büyük paralar yemek istemiyorum. Geçmişteki ilişkilere önem vermem. Siyah rengi çok beğenirim ve kendime yakıştırırım.”

Kısmetse Olur Programından evvel de sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Elif Nur Yel, program ile elde ettiği popülariteyi sosyal medya hesaplarına da yansıtabilmiştir. Instagramda 918 bin takipçisi olan Elif Nur Yel, Tiktok’da da 458 bin takipçiye sahiptir. Geçen sene sevgilisi Sedat ile YouTube kanalı açan Elif Nur Yel burada da 87 bin aboneye sahiptir.

Kısmetse Olur Elif boyu kilosu gibi kendisi hakkında merak edilen diğer konular aşağıdaki gibidir:

Elif Nur Yel Kaç Yaşında?

Kısmetse Olur Elif kaç yaşında sorusu hayranları tarafından sıklıkla araştırılan bir konu olmuştur.

Doğum tarihi hakkında kesin bilgiler olmayan Elif Nur Yel’in 2003 yılında doğduğu bu sebeple 2024 yılı itibarıyla 21 yaşında olduğu düşünülmektedir.

Elif Nur Yel Kimdir

Elif Nur Yel Boyu Kaç?

Kısmetse Olur programı ile ün kazanan Elif Nur Yel kimdir sorusunda en çok merak edilen konulardan biri Elif Nur’un boyu ve kilosu olmuştur. Elif Nur Yel’in 1,68 boyunda olduğu düşünülmektedir.

Elif Nur Yel Kaç Kilo?

Elif Nur Yel’in 55 kilo civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Elif Nur Yel Ne Mezunu?

İstanbul’a okumak için gelen Elif Nur Yel henüz mezun olmamıştır. Kendisi İstanbul’da İletişim bölümünde okumaktadır.

Elif Nur Yel Kimdir 9

Sedat Polat Kimdir?

Elif Nur Yel kimdir sorusunu özel hayatına değinmeden cevaplamak mümkün değildir. Kısmetse Olur programının takipçileri Elif Nur Yel’in özel hayatını merak etmektedir.

Kısmetse Olur Elif’in sevgilisi Sedat yarışmadan bu yana araştırılan bir isim haline gelmiştir. Programdan sonra da ilişkilerine devam eden ve halen birlikte olan çift hayranlar tarafından sıklıkla takip edilir. Elif Nur Yel kimdir sorusuna sevgilisi Sedat Polat’a da değinerek cevap vermek yerinde olacaktır.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinden gelen Sedat Polat’ın 1999 yılında doğduğu düşünülmektedir. Tam doğum tarihi bilinmemektedir.

Yarışmaya İlk geldiği günden itibaren sivri tavrıyla dikkat çeken Sedat Polat müzikle ilgilendiğini belirtmiştir. Mahalle kültüründen geldiğini söyleyen Sedat, rap yapmaktadır. Hatta program sırasında zaman zaman çalışmalarını da göstermiştir. Rap için kullandığı ismin “ESPİ” olduğunu belirtmiştir.

Elif Nur Yel ile programda sevgili olan Sedat Polat programdan sonra da ilişkisini devam ettirmiştir. Günümüzde YouTube üzerinde sevgilisi Elif Nur ile videolar çekmekte ve rap şarkı çalışmalarına devam etmektedir.

Elif Nur Yel Kimdir 7

Sıkça Sorulan Sorular

Elif Nur Yel kimdir sorusunu sizler için cevapladık. Bu konuda hakkında merak edilen diğer konular şu şekildedir:

Kısmetse Olur Elif Daha Önce Nerede Oynadı?

Herhangi bir iş deneyimi olmadığını belirten Elif Nur’un 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadığı iddia edilmiştir.

Kısmetse Olur Elif Estetikli Mi?

Güzelliği ile dikkat çeken Elif Nur Yel’in burun estetiği olduğu bilinmektedir. Elif Nur burun estetiği dışında başka bir estetiği bulunmadığını açıklamıştır.