"Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür" dedikten sonra işten kovulan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, halen işsiz olduğunu ve iş aradığını duyurdu.

İskenderunlu TIR şoförü Malik Yılmaz, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda ‘Evde Kal’ çağrılarını "Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür" diyerek eleştirmiş, ardından da gözaltına alınmıştı. Yılmaz daha sonra da çalıştığı şirket tarafından işten çıkarılmıştı.

KILIÇDAROĞLU BELEDİYEYE TALİMAT VERMİŞTİ

İş çağrısında bulunan Yılmaz'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yılmaz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı arayı işe alınması talimatı vermişti. Ancak Yılmaz son videosunda devam eden güvenlik soruşturması nedeniyle belediyede işe başlayamadığını ve iş aradığını duyurdu.

“HALEN İŞSİZİM”

Yılmaz şu ifadeleri kullandı;  “Güvenlik soruşturmam, devam eden mahkemem olduğundan dolayı sonuçlanmadan başvuru yapan kuruma iade edilmiş. Ben o yüzden belediyeye giremedim. İş de bulamıyorum halen işsizim. İş arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.” https://twitter.com/KolomboMalik/status/1306466451113603072?s=20