AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'ndaki Rixos Tersane İstanbul'un açılış töreninde konuştu.

Rixos Oteller Grubu ve Fettah Tamince'yi tebrik ederek konuşmasına başlayan Erdoğan, "Toplam 432 odası ve 539 yatak kapasitesiyle Rixos Tersane İstanbul'un, 600 yıllık tersane İstanbul bölgesinin güzelliğine güzellik katacağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

"Eski Anlayışa Son Verdik"

Hükümet olarak yatırımcıların her zaman yanında olduklarını söyleyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemiz için çalışan, istihdam sağlayan, Türkiye ekonomisine katkı yapan herkesi hüsnüniyetle destekledik. Sermayenin renklere ayrıldığı, sadece belli çevrelerin devletten destek bulduğu, hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da imtiyazlıların tahakküm kurduğu eski anlayışa son verdik."

"Bizim İçin Yerli, Yabancı Yatırımcı Yok"

Ayrıca Erdoğan şunları söyledi:

"Her zaman şunu söyledik. Bizim için yerli, yabancı yatırımcı yoktur. Türk ekonomisine katma değer üreten yatırımcı vardır. İş çevrelerimizin önünü açmak milletimize karşı görevimizdir. Ülkemizde veya yurt dışında elde ettiği kazancı yine Türkiye ekonomisinin büyümesi için kullanan tüm müteşebbislerimizin yanındayız. Bundan sonra da iş dünyamıza destek vermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA