Gazeteci İsmail Saymaz'ın kendisine yönelik "Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti, sizinle görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum" ifadeleri üzerine Şen, konuyla alakalı şunları kaydetti:

Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik.

AĞIRALİOĞLU 'LİYAKATLİ ŞÖHRETSİZLERİ' İŞARET ETMİŞTİ

Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracak olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, partisinde "liyakatli şöhretsizler"in olacağını söylemişti. Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Yetişmiş nice evladı var memleketin. Hiçbir taassup ve siyasi parantezin bu liyakat alanını kapatmasına engel olmayacak yeni bir siyasi bir merkez inşa etmeliyiz. Önce bir siyasi merkez, sonra yeni bir siyasi partiye döner. Yerel seçimden sonra partinin kuruluşu ihtiyaç haline gelir. Siyasetin şimdiye kadar yetiştirdiği bütün kıymetli ve şöhretli adamlar memleketi bugüne getirdi. Bugünden sonra yetişmiş, nitelikli, hangi işi yapıyorsa onun en iyilerinin memleket hizmetine sunulacağı liyakatli şöhretsizler teklif edeceğim.

KOLON KESEN FİRARİLERİN AVUKATLIĞINI ÜSTLENMİŞTİ

Ersan Şen, son olarak Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yıkılan Ezgi Apartmanı’nın kolonlarını kesen Kervan Pastanesi’nin firari sahiplerinin avukatlığını yapmasıyla gündeme gelmişti.