GÜNDEM

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone Ol

Polis, saldırının gerçekleştiği Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta incelemelerde bulunarak, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalar başlattı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Serhat Akın, sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin bir paylaşım yaparak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü’nden Kınama

Fenerbahçe Spor Kulübü, eski futbolcusu Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı sert bir dille kınadı. Kulüp açıklamasında, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" denildi.

Tuncay Şanlı'dan Hastane Ziyareti

Eski milli futbolcu ve Central Hospital Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı da hastanede Serhat Akın’ı ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Şanlı, Akın’ın moralinin bozuk olduğunu ancak durumunun ciddi olmadığını belirtti. Akın’ın muhtemelen bir ameliyat geçireceğini ifade eden Şanlı, kardeşi gibi gördüğü Akın’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.