Esra Bilgiç hem yeteneği hem de güzelliğiyle ülkemizdeki en popüler oyuncular arasında yer alıyor. Oynadığı her yapımda izleyicileri kendisine hayran bırakan başarılı oyuncunun kaç yaşında olduğu merak edilmeye başlandı.

Bu nedenle sosyal medyada sık sık Esra Bilgiç kaç yaşında sorusu soruluyor. Güzel oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Esra Bilgic Kac Yasinda 6

Esra Bilgiç Kaç Yaşında?

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Halime Hatun karakteriyle dünya çapında tanınırlığa ulaştı. Daha sonra rol aldığı Ramo ve Kanunsuz Topraklar dizileriyle de ününe ün kattı. Ayrıca 2024 yılının en çok ses getiren yapımları arasındaki Romantik Hırsız ve Zamanın Kapıları dizilerindeki performansıyla da gündemden hiç düşmedi.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan güzel oyuncunun yaşı merak edilmeye başlandı. Bu nedenle birçok kişi Esra Bilgiç kaç yaşında diye soruyor.

Yurt içinde ve dışında milyonlarca hayranı olan Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 yılında dünyaya geldi. Şu anda 31 yaşındadır.

Esra Bilgiç Nereli?

Esra Bilgiç kaç yaşında sorusuna yanıt bulanlar güzel oyuncunun nereli olduğunu da öğrenmek istiyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun olarak büyük bir hayran kitlesi kazanan başarılı oyuncu, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.

Esra Bilgic Kac Yasinda 5

Esra Bilgiç Evli Mi?

Ülkemizde dizi ve film sektörünün aranan isimlerinden biri olan Esra Bilgiç şu anda evli değildir. Daha önce bir kez evlenmiş ve boşanmıştır.

Eski Eşi Kim?

Esra Bilgiç’in daha önce evlenip boşandığını öğrenen hayranları güzel oyuncunun eski eşinin kim olduğunu merak ediyor. Esra Bilgiç, 2014 yılında ilişki yaşamaya başladığı Gökhan Töre ile 21 Ekim 2017 yılında dünya evine girdi. Başarılı oyuncu ile Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre, 17 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

Gökhan Töre Esra Bilgiç Neden Ayrıldı?

Esra Bilgiç ile Beşiktaş formasıyla bir döneme damgasını vuran Gökhan Töre’nin ayrılık nedeni de sık sık merak ediliyor. Çift, 17 Haziran 2019 tarihinde Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nde görülen davada şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

Esra Bilgic Kac Yasinda

Esra Bilgiç Kimin Kızı?

Yer aldığı her yapımda yeteneği ve güzelliğiyle büyülen Esra Bilgiç’in ailesi de merak ediliyor. Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Konyalı bir baba ve Yozgatlı bir annenin kızı olarak doğdu. Başarılı oyuncunun Ali adında bir kardeşi bulunuyor.

Esra Bilgiç Boy Kilo Nedir?

Bu yıl Romantik Hırsız ve Zamanın Kapıları adlı iki dizide başrol oynayarak adından sıkça söz ettiren Esra Bilgiç fiziğiyle de dikkat çekiyor. 178 cm boyundaki güzel oyuncu 50 kilodur.

Esra Bilgiç Nasıl Ünlü Oldu?

Son yıllarda birçok yapımda başarıyla yer alarak milyonlarca insanın beğenisini kazanan Esra Bilgiç küçük yaşlardan itibaren oyunculukla ilgileniyordu. Bu nedenle henüz sekiz yaşındayken tiyatro eğitimi almaya başladı. Tiyatroda uzun yıllar oyunculuk yapan güzel oyuncunun kariyeri Bilkent Üniversitesi’nde öğrenciyken değişti. Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimi alırken annesinin ısrarıyla bir cast ajansına kaydoldu.

Üniversiteden mezun olmadan önce televizyon ekranlarına ilk kez Diriliş Ertuğrul dizisiyle çıktı. Yurt içinde ve dışında büyük ses getiren dizideki Halime Hatun karakteriyle adını duyurdu ve milyonlarca insanın hayranlığını kazandı. Esra Bilgiç kaç yaşında diye sorulan güzel oyuncu, Diriliş Ertuğrul’daki büyük başarısından sonra birçok büyük yapımda başrol oyuncusu olarak rol aldı.

Esra Bilgic Kac Yasinda 7

Esra Bilgiç TV Dizileri ve Filmler Nelerdir?

Esra Bilgiç hakkında sıkça sorulan soruları cevapladıktan sonra başarılı oyuncunun yer aldığı TV dizilerine ve filmlere kısaca göz atalım.

  • Diriliş Ertuğrul (Halime Hatun): Dizide Ertuğrul Gazi’nin eşi ve Osman Bey’in annesi Halime Hatun’a hayat verdi.
  • Bir Umut Yeter (Derya Akar): Varlıklı bir ailenin kızı ile bir aşiret liderinin oğlu arasındaki aşkın anlatıldığı dizide Derya Akar karakteriyle yer aldı. 
  • Ramo (Sibel Yıldırım): Ünlü bir mafya liderinin kızı olan Sibel karakterini canlandırdı. Murat Yıldırım ile aralarındaki uyum çok beğenildi.
  • Kanunsuz Topraklar (Gülfem Paşazade): Aşkı için her şeyi ardında bırakabilecek kadar cesur bir kadın olan Gülfem’i canlandırdı.
  • Romantik Hırsız (Alin): Daha önce eşi benzeri görülmemiş bir müze soygununu araştırmakla görevli Alin’i canlandırdı.
  • Zamanın Kapıları (Nevra): Hayatını bilgisayarlara adamış bir adam olan Sinan’ın hayatına ansızın giren Nevra’ya hayat verdi.

Esra Bilgiç kaç yaşında, nereli, evli mi ve eski eşi kim sorularını sizler için cevapladık.