Arjantin Haberleri

arjantin haberleri ve güncel arjantin gelişmeleri, arjantin ile ilgili tüm video, arjantin fotoğrafları ve arjantin haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Karar, Arjantin Devlet Başkanı Milei'nin, Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'ya yönelik "katil terörist" sözlerinin ardından alındı

DÜNYA

Venezuela, hava sahasını Arjantin'den gelen tüm uçaklara yasakladı

DÜNYA

Arjantin'de Devlet Başkanı Javier Milei hükümeti, harcamaları kısmak amacıyla Arjantin Ulusal Haber Ajansı Telam'ı kapatma kararı aldı.

DÜNYA

Arjantin'de sendikalar ile hükümet arasında görüşmelerin sonuçsuz kalması üzerine, çalışanlar 24 saatliğine genel greve gitti.

DÜNYA

Venezuela Devletl Başkanı Maduro, ülkesine ait kargo uçağının kaçırıldığını duyurdu.

SPOR

Arjantin’in başkenti Buenos Aires'e bağlı Necochea'da bir araya gelen bir grup futbolsever, "Fernebahce" ismiyle futbol takımı kurdu.

DÜNYA

Arjantin'de çeşitli sendikaların "ulusal grev" çağrısıyla bir araya gelen binlerce kişi Devlet Başkanı Javier Milei'nin yeni ekonomi politikalarını protesto etti.

DÜNYA

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yeni seçilen Devlet Başkanı Javier Milei hükümetine karşı ilk protesto gerçekleştirildi.

DÜNYA

Arjantin'de hükümet, mali krizle mücadele kapsamında, Arjantin pesosunu, dolar karşısında yüzde 50'den fazla devalüe edeceğini ve kamu harcamalarının kısılacağını duyurdu.

DÜNYA

Arjantin'de 19 Kasım'da düzenlenen devlet başkanlığı seçimini kazanan Javier Milei, seçim kampanyası sırasında hakkında "sert" ifadeler kullandığı Brezilya Devlet Başkanı...

DÜNYA
DÜNYA