Dışişleri bakanlığı Haberleri

dışişleri bakanlığı haberleri ve güncel dışişleri bakanlığı gelişmeleri, dışişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, dışişleri bakanlığı fotoğrafları ve dışişleri bakanlığı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Kırım'ın yasa dışı ilhakının 10. yılına ilişkin, uluslararası hukukun ihlalini teşkil eden bu fiili durumu tanımadıklarını, Ukrayna’nın toprak...

DÜNYA

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin, işgal altındaki Batı Şeria'yı şiddet sarmalına sokmak için ihlallerini artırmaya devam ettiğini bildirdi.

DÜNYA

Japonya hükümeti, İsrail'in, Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah kentine düzenlediği saldırılardan derin endişe duyduğunu bildirdi.

Genel

Dışişleri Bakanlığı, Şili'nin Valparaiso bölgesinde çıkan orman yangınlarındaki can kayıpları ve yaralanmalar nedeniyle Şili halkına ve hükümetine taziyede bulundu.

Genel

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Gazze'deki felaketin gerçek nedeni İsrail işgali, İsrail'in yayılmacı zihniyeti ve insan haklarını, uluslararası hukuku ve...

GÜNDEM
DÜNYA

İsrail'in Gazze'de Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki El Fakura Okulu'na yaptığı saldırıya Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama geldi.

Siyaset

CHP'de yeni MYK ve gölge kabine açıklandı. Gölge kabinede Dışişleri Bakanlığıyla ilgilenecek isim İlhan Uzgel oldu. Peki İlhan Uzgel kimdir?

DÜNYA
GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, "Gazze'deki Filistin halkını en temel haklarından mahrum bırakmayı amaçlayan kuşatma ve bu insanlık dışı saldırılar, uluslararası hukuku açıkça...

GÜNDEM

Almanya, İtalya, İsveç, Birleşik Krallık ve Rusya'nın Ankara'daki Büyükelçilikleri bayraklarını indirmezken, ABD'nin Türkiye'deki diplomatik temsilcilikleri bayrağını yarıya indirdi.

Genel