Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı haberleri ve güncel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı gelişmeleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile ilgili tüm video, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı fotoğrafları ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aksaray'daki 2 araziyi güneş enerjisine dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) ilan etti.

EKONOMİ
EKONOMİ
EKONOMİ
BİYOGRAFİLER
GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bartın’da dün akşamdan beri devam eden arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın açıkladığı 2021 verilerine göre 3,5 milyon elektrik, 1 milyon da doğalgaz abonesi faturalarını ödeyemediği için...

EKONOMİ

2019-2021 yılları arasında 2 milyon 584 bin 366 kişi doğalgaz faturasını ödeyemedi, 163 288 kişiye icra takibi başlatıldı.

EKONOMİ

Elektrik faturalarından TRT payı ve enerji fonunu kaldıran yasa Meclis’e sunuldu. Teklifte elektrik faturalarında kademeli sistem de öngörülüyor.

GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na ait binaya, pazarlık usulüyle yapılan ihale ile 299 bin lira karşılığında 'makam asansörü' yaptırıldığı aktarıldı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 10 ilde yer alan 11 maden sahasını ihaleye açacak.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun soru önergesini yanıtlayarak çiftçilerin elektrik borçlarına ilişkin detayları...