Güzelbahçe Haberleri

Güzelbahçe haberleri ve güncel Güzelbahçe gelişmeleri, Güzelbahçe ile ilgili tüm video, Güzelbahçe fotoğrafları ve Güzelbahçe haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay göreve gelir gelmez seçim vaatlerinden biri olan ‘Sahil Projesi’ için ilk kepçeyi vurdu

YEREL

Güzelbahçe’de bulunan siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimlerinde parti ve seçim ofisleri dışında parti bayrağı asmama kararı aldı.

YEREL
GÜNDEM

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba, bugün Güzelbahçe’de inşaat işçilerini ziyaret etti ve onlarla birlikte öğle yemeği yedi.

Yaşam

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye emekçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

İZMİR

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, Güzelbahçe'de, Belediye tarafından düzenlenen 5. Çocuk Etkinliği'nde coşkuyla kutlandı.

YEREL

Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde çalışan, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emeklilik hakkı kazanan 20 belediye personeli emekli oldu.

İZMİR
GÜNDEM

Güzelbahçe ilçesinde 3 Suriyeli işçiyi yakarak katleden Kemal Korukmaz hakkında hazırlanan iddianamede 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. 

İZMİR

Güzelbahçe Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere, kömür yardımına başladı.

YEREL
YEREL