Iş cinayeti Haberleri

iş cinayeti haberleri ve güncel iş cinayeti gelişmeleri, iş cinayeti ile ilgili tüm video, iş cinayeti fotoğrafları ve iş cinayeti haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


İŞ CİNAYETLERİ

Antep'in merkez Şahinbey ilçesinde inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi. 2 işçi yaralandı.

İŞ CİNAYETLERİ

Şişli'de, metroya inen yürüyen merdivenin bakım çalışması sırasında yaşanan iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Birleşik Metal-İş, 16 Ocak'ta iş cinayetinde hayatını kaybeden 14 yaşındaki Arda Tonbul’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İŞ CİNAYETLERİ

Bayraklı ilçesinde reklam tabelası asmak için bir plazanın 10'uncu katına çıkan 2 işçi, vinç halatının kopması sonucu aşağı düşerek hayatını...

İŞ CİNAYETLERİ

Mersin’in Mezitli ilçesinde Özgür Yılmaz adlı işçi, iş güvenliği alınmadan çalıştığı inşaatın 12’nci katından düşerek yaşamını yitirdi. 

Genel

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel bir maden ocağında vagonların arasına sıkışarak yaralanan işçi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İŞ CİNAYETLERİ

Zonguldak'ta yol kenarındaki ormanlık alanda, benzin dökülerek yakılmış hâlde bulunan cesedin, kaçak madende ölen Afgan işçiye ait olduğu ortaya çıktı.

İŞ CİNAYETLERİ

Kazakistan'ın Karagandı eyaletindeki Kostenko maden ocağında dün gece saatlerinde yangın çıktı. Yangında 32 madenci hayatını kaybetti, 14 madenciyi arama çalışmaları...

EMEK DÜNYASI

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin (İSİG) verilerine göre son 10 yılda en az 1803 tarım işçisi çalışırken yaşamını yitirdi....

EMEK DÜNYASI

Manisa'da seyir halinde olan domates yüklü TIR ile işçileri taşıyan servis çarpıştı. Çarpışma sonucunda 1'i ağır 23 kişi yaralandı.

EMEK DÜNYASI

İSİG Meclisi açıkladı... Son 2013-2023 yılları arasında Türkiye'de enerji işkolunda çalışan en az 372 işçi iş cinayetine kurban gitti.

EMEK DÜNYASI

İstanbul Arnavutköy'de bulunan bir sanayi sitesinde vinç devrildi. Olay sonucu bir işçi yaşamını yitirdi.