Katar Haberleri

Katar haberleri ve güncel Katar gelişmeleri, Katar ile ilgili tüm video, Katar fotoğrafları ve Katar haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Katar Hava Yolları, İran'ın 13 Nisan'da İsrail'e gerçekleştirdiği hava saldırılarının ardından iptal ettiği İran'a uçak seferlerini yeniden başlattığını duyurdu.

DÜNYA

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Katarlı mevkidaşı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bölgedeki son gelişmeler ile İran'ın İsrail’e...

DÜNYA

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde ateşkes ve esir takası müzakerelerinin yarın Mısır'ın başkenti Kahire'de yeniden başlayacağı...

DÜNYA

İsrail basını, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası anlaşmasına varılmasına yönelik müzakerelerin İsrail heyetinin Katar'a ulaşmasıyla resmen başladığını duyurdu.

SPOR

Dünya Su Sporları Şampiyonası yarın Katar'da başlayacak.

DÜNYA

Katar’ın Hamas’ın esir takasına ilişkin müzakereleri askıya aldığını İsrail’e ilettiği belirtildi.

DÜNYA

Katar Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile Hamas hareketi arasında imzalanan anlaşma kapsamında Gazze Şeridi'ne ilaç ve yardım sevkiyatının başladığını duyurdu.

DÜNYA

Katar, İsrail güçleri ile Hamas arasında Gazze'deki esirlere ilaç teslimi karşılığında, bölgedeki sivillere ilaç ve insani yardım girişini içeren bir...

SPOR

Asya kıtasının en prestijli futbol turnuvası AFC Asya Kupası'nda heyecan yarın başlayacak.

DÜNYA

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Gazze'nin Filistin topraklarının bir parçası olduğunu ve Filistinliler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtti.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Filistinli siviller koşullar el verir vermez evlerine dönebilmelidir" ifadesini kullandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'ın başkent Doha'ya geldi.