Manchester United Haberleri

Manchester United haberleri ve güncel Manchester United gelişmeleri, Manchester United ile ilgili tüm video, Manchester United fotoğrafları ve Manchester United haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

'Sir' unvanlı İngiliz petrol milyarderi Jim Ratcliffe, Manchester United hisselerinin yüzde 25'inin satışı için kulübün sahibi ABD'li Glazer ailesi ile...

SPOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında konuk ettiği İngiltere temsilcisi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

SPOR

 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta maçında yarın İngiltere'nin Manchester United ağırlayacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 313. mücadelesine çıkacak.

SPOR

 Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında yarın sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak.

SPOR
SPOR
SPOR

Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynadıkları maç öncesinde ve sonrasında İngiliz makamları tarafından saygısızca davranışlarla karşılaştıklarını duyurdu.

SPOR
SPOR

İngiltere Lig Kupası'nda Manchester United, Crystal Palace'ı 3-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.

SPOR
SPOR

Beşiktaş'ın İngiltere'nin Manchester United takımından kadrosuna kattığı Eric Bailly, imzayı attı, siyah-beyazlı formayı giydi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele edecek Galatasaray, oyuncu listesini ilan etti.