Nükleer Haberleri

nükleer haberleri ve güncel nükleer gelişmeleri, nükleer ile ilgili tüm video, nükleer fotoğrafları ve nükleer haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, kömür ve gazı geride bırakarak, nükleer ve yenilenebilir enerjilere yönelmek istediklerini belirtti.

DÜNYA
DÜNYA

Rusya’da kara, hava ve deniz unsurlarıyla misilleme amaçlı nükleer saldırı tatbikatının yapıldığı bildirildi.

Genel

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, dünyanın 1962'de yaşanan Küba Füze Krizi'ndeki gibi nükleer savaşın eşiğinde olduğunu...

Genel

Ruanda, dünyada ilk defa test edilecek bir nükleer reaktörün ülkeye kurulması için Kanada-Almanya menşeili bir şirketle anlaşma imzaladı.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Norveç ve İzlanda, 2011 yılındaki depremle birlikte Fukuşima nükleer santralinde yaşanan sızıntı sonrası Japon gıda ürünlerine getirilen...

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Nijer'in uranyum ihracatını durdurmasının bir tedarik riski ortaya çıkarmayacağını bildirdi.

Genel
DÜNYA

Kuzey Kore İşçi Partisinin resmi yayın organı, Pyongyang yönetiminin askeri gücünü sürekli geliştireceğini ve bunun sonunun olmadığını belirtti.

DÜNYA

Çin’in Pakistan'da Chashma Nükleer Enerji Santrali'ne inşa edeceği 1200 megavatlık yeni güç ünitesinin (C-5) temeli atıldı.

Genel
EKONOMİ

Nükleer Düzenleme Kurumu, nükleer tesislerde yangın güvenliğinin sağlanmasına ilişkin temel ilkeleri ve tesisten sorumlu kişilerin görev, yetki ve sorumluluklarını belirledi.