Sınır Haberleri

sınır haberleri ve güncel sınır gelişmeleri, sınır ile ilgili tüm video, sınır fotoğrafları ve sınır haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev ve Tacikistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Saymumin Yatimov, iki ülke arasındaki...

DÜNYA

Nijerya'nın, darbe sonrası ordunun yönetimi devraldığı Nijer ile kapattığı tüm kara ve hava sınırlarını yeniden açtığı bildirildi.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, Iraklı yetkililerle sınır güvenliği toplantısı yapıldı.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump'ın, aynı gün Meksika sınırında bulunan Texas eyaletine ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

DÜNYA

İsrail ordusunun bölgede tansiyonun yükselmesi nedeniyle Lübnan sınırına yakın yerlerdeki bazı yolların sivil araç trafiğine kapatılması talimatı verdiği bildirildi.

DÜNYA

Ürdün Sınır Muhafızlarının, yanlışlıkla sınırı geçen 4 İsrailliyi alıkoyduktan sonra iade ettiği bildirildi.

DÜNYA

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, ülkesinin Rusya ile sınırının kapatılması kararının 1 ay daha uzatılacağını açıkladı.

GÜNDEM

Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi.

YEREL

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (İnterpol) tarafından kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu şüpheli Yunanistan sınırında yakalandı.

AMERİKA

ABD ve Kanada'yı birbirine bağlayan köprüde bir aracın patlamasının ardından sınır geçişleri kapatıldı.

DÜNYA
DÜNYA