Tel Aviv Haberleri

Tel Aviv haberleri ve güncel Tel Aviv gelişmeleri, Tel Aviv ile ilgili tüm video, Tel Aviv fotoğrafları ve Tel Aviv haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrailli aktivistler, bugün yapılan yerel seçimlerle eş zamanlı olarak başkent Tel Aviv'de İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

DÜNYA

İsrail halkı, Netanyahu hükümetinin istifası ve erken seçim talebiyle Tel Aviv sokaklarına inerek eylem düzenledi.

DÜNYA

İsrailli onlarca kişilik grup, Gazze'ye yönelik katliam politikasının durdurulması ve ateşkes talebiyle protesto düzenledi.

ORTADOĞU

İsrail polisi, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırıları protesto eden göstericilere müdahale etti.

DÜNYA

Başkent Tel Aviv ve çevresinin de hedef alındığı saldırılarda, ölen ve yaralanan olduğuna veya hasar meydana geldiğine dair henüz bir...

DÜNYA

Tel Aviv'de düzenlenen gösteride yüzlerce İsrailli, Gazze'ye saldırıların bitmesi ve barışın sağlanması yönünde sloganlar attı.

DÜNYA

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de toplanan grup, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto ederek ateşkes çağrısında bulundu.

DÜNYA

İzzeddin el-Kassam Tugayları da İsrail'in sivillere yönelik katliamlarına karşılık, roket saldırısı düzenlendiğini açıkladı.

DÜNYA
DÜNYA
Genel
Genel