Ezgi Sertel, ekranların sevilen simalarından biri olarak tanınmaktadır. Son dönemlerde transfer olduğu "Gelin Evi" yarışma programıyla daha da ön plana çıkmıştır. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Kaç yaşında? İşte tüm ayrıntılar…

Ezgi Sertel Kimdir 8

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel hem oyunculuk hem de sunuculuk alanında yeteneklerini sergileyen başarılı bir isimdir. 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğmuş, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Televizyon dünyasına adım atan Sertel, özellikle "Lezzet Haritası" adlı programıyla geniş bir kitleye ulaşmış ve Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü izleyicilere tanıtmıştır.

"Tek Türkiye" dizisindeki Zeynep Öğretmen rolüyle de oyunculuk yeteneğini gözler önüne sermiştir. Ardından "Fazlası Zarar" ve "Gelin Evi" gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Şimdilerde Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programıyla ekranlarda yer almaya devam etmektedir. Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olan sunucu hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çekmektedir. Ezgi Sertel kimdir sorusu kısaca bu şekilde açıklanabilir.

Ezgi Sertel Kimdir 7

Ezgi Sertel Kaç Yaşında?

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla 2024 yılını baz alacak olursak kendisi 43 yaşında olmaktadır.

Ezgi Sertel Nereli?

Ezgi Sertel, Karabük'ün Safranbolu ilçesindendir. Doğduğu topraklardan aldığı ilhamla hem oyunculuk hem de sunuculuk alanında başarılı bir kariyere adım atmıştır. Lezzet Haritası programıyla Anadolu'nun zengin mutfak kültürünü tüm Türkiye'ye tanıtmıştır.

Ezgi Sertel Kimdir 4

Ezgi Sertel Evli Mi?

Ezgi sertel eşi, oyuncu Ozan Çobanoğlu’dur. 2016 yılında dünya evine girmiştir. Çiftin bu evlilikten Tibet ve Mert adında ikiz erkek çocukları bulunmaktadır. Ozan Çobanoğlu, "Arka Sokaklar" dizisindeki Hakan karakteriyle tanınan bir oyuncudur.

Ezgi Sertel Kaç Kere Evlendi?

Ezgi Sertel bilindiği kadarıyla sadece bir kez evlenmiştir. Ünlü sunucu ve oyuncu, sadece meslektaşı Ozan Çobanoğlu ile 2016 senesinde hayatını birleştirmiştir. Medyada yer alan bilgilere göre Ezgi Sertel'in daha önceki evliliği hakkında herhangi bir haber bulunmamaktadır. Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden Sertel, eşi Ozan Çobanoğlu ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Ezgi Sertel’in Kaç Çocuğu Var?

Ezgi Sertel'in iki çocuğu vardır. Oyuncu eşi Ozan Çobanoğlu ile olan evliliğinden Tibet ve Mert adında ikiz erkek çocukları dünyaya getirmiştir. 2020 yılında doğan ikizler, kendi deyimlerine göre çift için hayatın anlamı haline gelmiştir. Sık sık sosyal medya hesaplarından çocuklarıyla ilgili paylaşımlarda bulunarak hayranlarıyla bu mutluluğu paylaşmaktadırlar.

Ezgi Sertel Kimdir 2

Ezgi Sertel Boşandı Mı?

Ezgi Sertel kimdir sorusu kapsamında boşanıp boşanmadığı da merak konusudur. Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu çiftinin şu an için boşandığına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medyada bazen bu minvalde boşanma iddiaları olabilse de çift bu iddialara yönelik bir açıklama yapmamıştır.

Ezgi Sertel Neden Boşandı?

Ezgi Sertel‘in ilk eşi hakkında herhangi bir bilgi yoktur. Çünkü kendisi daha önce evlenmemiştir. Şu anki eşi olan Ozan Çobanoğlu ile de evliliği devam etmektedir. Bu anlamda çiftinin boşandığına dair bir açıklama mevcut değildir.

Sadece geçtiğimiz yıllarda Ezgi Sertel tek başına tatile çıkmış ve bu evliliği için olumsuz anlamda yorumlanmıştır. Kendisi eşinin yoğun bir iş temposu olduğunu belirterek yaptığı bir paylaşımın altında şu sözlere yer vermiştir: "Bu sene hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum. Tek başıma Bodrum'a kaçtım."

Ezgi Sertel Kimdir 6

Ezgi Sertel Nerede Program Yapıyor?

Ezgi Sertel, Türk televizyonlarında sıkça karşımıza çıkan bir isimdir. Hem oyunculuk hem de sunuculuk alanında başarılı çalışmalara imza atsa da şu anda ağırlıklı olarak yarışma programlarında yer almaktadır.

Gelin Evi adlı yarışma programıyla uzun süredir ekranlarda olan Sertel, bu program sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşmaktadır. Gelin Evi’nde gelin adaylarının mutfak yeteneklerini ve kişiliklerini gözler önüne seren, programın sevilen yüzlerinden biri olmuştur.

Bu yazımızda Ezgi Sertel kimdir sorusunu siz okurlarımız için ele aldık.