BİYOGRAFİLER

Fulya Kalfa Kimdir? Boşandı Mı? Fulya Kalfa Kimin Kızı?

CNN Türk'te sunuculuk görevini sürdüren Fulya Kalfa kimdir sorusunu yanıtlıyoruz. Medya sektörünün içinde olan bir aileden gelen Kalfa'nın hem özel hem de kariyer hayatını derledik!

Abone Ol

Fulya Kalfa medya sektöründe uzun yıllar boyunca önemli roller üstlenmiş gazetecidir. Kariyerine yazılı basında başlamış ve daha sonra televizyon dünyasında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Peki, Fulya Kalfa kimdir? İşte tüm detaylar…

Fulya Kalfa Kimdir?

13 Temmuz 1983’te Ankara'da doğan Fulya Kalfa, Türk medyasında çalışmış başarılı bir gazeteci ve televizyon sunucusudur. Ankara Ticaret Odası Meslek Komite Müdürü ve aynı zamanda ekranların tanınan yüzü olan Semih Kalfa'nın kızıdır. Gazetecilik kariyerine yazılı basında başlayan sunucu daha sonra televizyon dünyasına adım atarak haber sunuculuğu gibi farklı görevler üstlenmiştir.

Eğitim hayatını Ankara'da tamamlayan Fulya Kalfa, lise ve üniversite eğitimlerini de bu şehirde sürdürmüştür. Ankara'da başlayan ve gelişen kariyer hayatı onu Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarında spikerlik yapmaya kadar götürmüştür. TV8, Habertürk ve CNN Türk’te spikerlik yapmış ve bu kanallarda izleyenlerinin beğenisini kazanmıştır. Kendisi 2009 yılında Ali Baransel’in oğlu Habip Ali Baransel ile evlenmiş, ancak daha sonra boşanmışlardır. Fulya Kalfa kimdir sorusu özet olarak bu şekildedir.

Fulya Kalfa Çocuğu Var Mı?

Fulya Kalfa'nın çocuğu olup olmadığına dair maalesef net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu anlamda evli olduğu süreçte çocuk sahibi olmadığı düşünülmektedir.

Fulya Kalfa Kaç Yaşında?

13 Temmuz 1983 doğumlu olan Fulya Kalfa 2024 itibarıyla 41 yaşındadır.

Fulya Kalfa Boyu ve Kilosu

Fulya Kalfa’nın boyu 175 santimetredir. Kilosu ise 58 şeklindedir.

Fulya Kalfa Kaç Kilo Verdi?

Fulya Kalfa'nın kilo durumu veya kaç kilo verdiği hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bazı kaynaklarda 7 haftada tam 35 kilo verdiğine dair başlıklar bulunmaktadır.

Fulya Kalfa Kimin Kızı?

Fulya Kalfa, Ankara Ticaret Odası Meslek Komite Müdürü Semih Kalfa'nın kızıdır. Televizyon ekranları için tanıdık bir yüz olan babası medya ve ticaret dünyasında önemli bir figürdür. Kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunarak geniş bir etki alanına sahip olmuştur. Bu bağlamda profesyonel yaşamındaki başarıları ile tanınan Semih Kalfa hem ticaret hem de medya alanında katkılarda bulunmuştur. Kızı Fulya Kalfa da babasının izinden giderek medya sektöründe başarılı bir kariyer inşa etmiş ve mesleğiyle dikkat çekmiştir.

Fulya Kalfa Sevgilisi

Fulya Kalfa'nın özel hayatına dair pek çok sorunun cevabı araştırılmaktadır. Fakat güzel sunucunun sevgilisine veya kişisel yaşamında dair güncel bir bilgi bulunmamaktadır.

Fulya Kalfa Hangi Kanalda?

Fulya Kalfa, TV8, Habertürk ve CNN Türk gibi Türkiye’de öne çıkan kanallarda çalışmıştır. Son olarak CNN Türk kanalında “Günün Sonu” programı ile sunucu olarak görev yapmıştır. Başarılı gazeteci sunumuyla büyük takdir toplamış ve medya dünyasında bir yer edinmiştir.

Ali Baransel Fulya Kalfa Boşandı Mı?

Fulya Kalfa'nın özel hayatı da zaman zaman gündeme gelmiştir. 2009 senesinde Ali Baransel’in oğlu Habip Ali Baransel ile dünya evine girmiştir. Sonrasında ise boşanma kararı almışlardır. Eski eşinin babası olan Ali Baransel ise Türkiye'nin medya ve kamu yönetimi alanlarında tanınmış bir isimdir. Cumhurbaşkanlığı eski danışmanı, eski RTÜK Başkanı ve eski TGRT Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Bu görevleri boyunca medya düzenlemeleri, yayın politikaları ve kamu iletişimi konularında kritik çalışmalara imza atmış; Türkiye'nin medya yapısının şekillenmesinde etkili olmuştur. RTÜK Başkanı olarak görev yaptığı dönemde ise yayıncılık standartlarının ve medya etiğinin değişiminde rol oynamıştır.

Bu yazımızda Fulya Kalfa kimdir hakkındaki tüm soruların cevaplarına yer verdik.