Haber: Hülya Kılınç

İYİ Parti   Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ile yaptığı görüşmeler sonrası İYİ Parti’ye geçme kararı alınmasının ardından akşam bir araya gelerek üyelik formu doldurulup, rozeti takıldı.


“YENİ ÜYE KATILIMLARI OLACAK”


İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, partilerine katılan Yunus Karadağ ile daha da güçlendiklerini belirterek “Aramıza katılan Yunus Karadağ Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Şehzadeler ilçesinde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorduk, aramıza katılmasıyla daha da güçlendik. Yakın zamanda Şehzadelerde toplu üye katılımı yapılacağı müjdesini şimdiden verebilirim. Partimiz, Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında insanca yaşamasını bilen herkese açıktır. Bu hususa dikkat eden herkesi aramızda görmekten mutlu oluruz. Umuyorum onlarda en kısa zamanda aramıza katılırlar” diye konuştu.


Yunus Karadağ, İYİ Parti’ye katıldığı için son derece mutlu olduğun belirterek, “İlçe Başkanımız Ahmet ÇELİK ’in de ifade ettiği gibi önümüzdeki günlerde benimle birlikte Gelecek Partisi’nden istifa eden arkadaşlarım ve mahalle başkanları ile bir görüşme yaptıktan sonra çok sayıda arkadaşımızın İYİ Parti’ye geçmesini bekliyorum. Allah’ın izniyle İYİ Parti’nin Manisa ’da Şehzadeler' de birinci parti, olmasını sağlayacağız. Bizleri aralarına alan İYİ’ler ailesine teşekkür ediyorum” dedi.