Haber: Hülya Kılınç

Gelecek Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, 50 binden fazla esnaf ve sanatkarın bağlı bulunduğu Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’i ziyaret etti. Ziyarette MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, MESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar hazır bulundu. 
MESOB Başkanı Hasan Geriter, Selçuk Özdağ’a seçimlerde başarılar diledi.  Geriter, esnafların yaşadığı sorunları ve taleplerini Özdağ’a iletti. Selçuk Özdağ, Manisa’ya hizmet için bir yolculuğa çıktığını ifade ederek, bugüne kadar Manisa’da çok önemli çalışmaları hayata geçirdiğini kaydetti. 


“PROJELERİME ANKARA'DAN DESTEK ALACAĞIMA İNANIYORUM”


Özdağ, “Ben kazanacağıma inanıyorum. Belediyelerde herkesin işi var. Esnafın, işçinin, öğrencinin işi var. Korkusuz bir şehir olmasını istiyoruz. Herkesin gönül verdiği partiyi rahatlıkla söyleyebilmeli. Bilgim, tecrübem ve potansiyelim kazanacağımı gösteriyor. Bugüne kadar Manisa’ya hizmet veren bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Manisa artık değişim istiyor. Manisa’da başkan olursam hayata geçireceğim bütün projeler için Ankara’dan gerekli desteği alacağına inanıyorum”dedi. 


Esnaflar için bir irtibat ofisi kurulması gerektiğini vurgulayan Özdağ, “Bu şehrin nabzını bütün esnaflarımız tutuyor. Bütün esnaf odalarımızın belediyede işleri çabuk yapılması lazım. Bunun için esnaflarımız için irtibat ofisi kuracağız. Manisa’da her kesimle ortak hareket edeceğiz. Manisalılar değişim istiyorsa biz buna hazırız. Şeffaf bir belediyede birlikte üreteceğiz” diye konuştu.