Sanatçı Gizem Babacan Yoğurtçu, 15 Ağustos 2024 tarihinde Edremit Altınoluk Konak Macha Boutique & Lounge Otel'de düzenlenen "Göz Görmez, Bilinç Görür" adlı sergisiyle sanatseverlerle bir araya geldi.  Sergide ağırlıklı olarak kadınlara yönelik şiddet ve pandemi döneminde intihar eden müzisyenler gibi toplumsal sorunlara dikkat çeken eserler yer aldı. Sanatçı, geri dönüşüm malzemelerinden oluşturduğu dikkat çekici çalışmalarıyla toplumsal meselelere sanatsal bir bakış açısı sundu.

Göz Görmez, Bilinç Görür Sergisi

Sanatçının eserleri, ziyaretçilere derin düşünceler ve duygular yaşatarak toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Sergiye, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve başkan yardımcısı Cavit Cebeci'nin yanı sıra CHP meclis üyeleri, CHP Ayvalık Gençlik Kolları Başkanı Hasan Cebe, Atatürkçü Düşünce Derneği Edremit Şubesi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP İl Başkanı Erden Köybaşı çelenk göndererek etkinliğe desteklerini ilettiler.

Sanatseverler, Yoğurtçu'nun eserleriyle buluşarak, sanatın gücüyle toplumsal meselelere dair farkındalık kazanma fırsatı buldu.