Gözde Şeker Türkiye’de birçok televizyon kanalında üstlendiği sunuculuk kariyeri ile adından söz ettiren isimlerden birisidir. CNN Türk, Habertürk ve Halk TV gibi birçok kanalda sunuculuk yapan Gözde Şeker kimdir? Tüm detaylarıyla paylaşıyoruz…

Gözde Şeker Kimdir?

Gözde Şeker Türk sunucu ve moderatördür. Gözde Şeker 3 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Gözde Şeker 2

Lise eğitimini Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi Radyo Televizyon Bölümü’nde almıştır. Gözde Şeker İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden mezun olmuştur. 

Ünlü sunucu daha lise okurken sektöre girmiştir. Henüz 16 yaşındayken CNN Türk Ekonomi Servisi’nde staj yapmıştır. Gözde Şeker sonraki yıllarda 5 sene boyunca CNN Türk kanalında görev almıştır. CNN Türk’te çalıştığı yıllardan sonra bu kanaldan ayrılarak TRT Türk’ün kurulmasında rol oynamıştır. 

Gözde Şeker Bosna Hersek’te TRT Türk temsilciliğini kurarak burada 4 yıl boyunca TRT Türk temsilcisi olarak çalışmıştır. Bosna Hersek’teki TRT Türk temsilciliğinden sonra Tunus’a geçmiştir. Başarılı sunucu Tunus’ta da TRT Türk temsilciliğini kurmuştur. Şeker bu görevi de başarıyla yürütmüştür. 

Gözde Şeker yurtdışı görevlerinin ardından TRT Türk’ün Küresel Bakış programında editörlük görevini üstlenmiştir. Ardından TRT Türk’ten ayrılan Şeker Habertürk kanalına geçmiştir. Habertürk’te yaptığı sunuculuklar dışında Habertürk Dış Haberler Müdürü olarak da çalışmıştır.

Gözde Şeker Ekim 2018 tarihinde Haber Global’e geçmiştir. Burada yıllarca hafta sonu haberlerini sunmuştur. Ünlü sunucu Haber Global bünyesinde “Gözde Şeker ile Gece Ajansı” programının da sunuculuğunu yapmıştır.

Gözde Şeker günümüzde Halk TV bünyesinde çalışmaktadır. Halk TV’de Kırmızı Çizgi adlı programı sunan Şeker hafta içi her gün 17.00’de seyircilerle buluşmaktadır. 

Gözde Şeker’in sosyal medya hesapları da izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Gözde Şeker Instagram’da @gozde_seker kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ünlü sunucunun yaklaşık 65 bin takipçisi bulunmaktadır. X (Twitter) platformunda ise @gozdeseker adıyla paylaşım yapmaktadır.

Gözde Şeker 3

Gözde Şeker’in Çalıştığı Kanallar

Gözde Şeker 16 yaşından bu yana habercilik sektöründe yer almaktadır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi günümüzde Halk TV’de çalışmaktadır.

Gözde Şeker’in çalıştığı kanallar aşağıdaki gibidir:

  • CNN Türk (Staj)
  • TRT Türk (Kurulum süreci)
  • Habertürk (Sunucu ve Dış Haberler Müdürü)
  • Haber Global (Gözde Şeker ile Gece Ajansı)
  • Halk TV (Kırmızı Çizgi)

Gözde Şeker Nereli?

Gözde Şeker kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra vatandaşların bir diğer merak ettiği soruya geçelim. Gözde Şeker nereli?

Gözde Şeker İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gözde Şeker’in ailesi hakkında herhangi bir bilgi bulunmadığından dolayı aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Gözde Şeker Kaç Yaşında?

Ünlü sunucu Gözde Şeker’in kaç yaşında olduğu da merak konusu olmuştur. Gözde Şeker 3 Temmuz 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. Gözde Şeker günümüz itibarıyla 37 yaşındadır.

Gözde Şeker Yengeç burcudur. 

Gözde Şeker Evli Mi?

Gözde Şeker kimdir sorusu etrafında hayatı ve kariyeriyle ilgili soruları yanıtladık. Seyirciler Gözde Şeker’in özel hayatını da merak etmektedir. Peki Gözde Şeker evli mi?

Gözde Şeker’in evli olmadığı bilinmektedir. Gözde Şeker özel hayatıyla ilgili sosyal medyada da bir paylaşım yapmamaktadır. Bu nedenle bilgiler yalnızca tahmine dayalıdır.

Gözde Şeker kimdir sorusunu detaylarıyla açıkladık!