KÜLTÜR & SANAT

Grammy Ödüllü Seal, İstanbul'da: Hayranlarına 3 müjde verdi

Dünyaca ünlü sanatçı Seal, 12 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da konser verecek. Konser öncesi Seal hayranlarına 3 yeni müjdeyle seslendi. 2025 albümü için de hazırlıkta olan Seal, yeni albümünden 3 şarkıyı ilk kez Türkiye'de söyleyecek.

Abone Ol

Grammy Ödüllü Seal, BKM Organizasyonu ile DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 12 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.

BKM, Seal’ın 3 yeni müjdesini de Türk müzikseverlerle paylaştı. Dünyaca ünlü sanatçı, 2025 yılında yayınlanacak yeni albümünden bazı parçalarını ilk kez Harbiye'de seslendirecek.

Yeni Şarkılarıyla İlk Kez İstanbul'da

Seal, şu ​​anda 2025'te yayınlanması planlanan yeni müziklerden oluşan bir albüm üzerinde çalışıyor. Henüz görüşmeler devam etse de Las Vegas'ta çekilen canlı konser kaydının da büyük bir platformda konser filmi tadında yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca "Kiss from a Rose", “Crazy”, “Stand by Me”, “Love’s Divine” gibi birçok hite imza atan Seal, 12 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da gerçekleşecek konserinde, 2025’te yayınlanacak yeni albümden bazı parçalarını söyleyecek.