ADIYAMAN

Gülben Ergen’den Tutdere’ye övgü: Gördüğüm en değerli belediye başkanı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak Kahta’da açılışını gerçekleştirdiği anaokulunda, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye övgü dolu sözler söyledi. Ergen, açılış konuşmasında, “14 yıldır dernek başkanlığı yapıyorum, ancak ilk kez bir Belediye Başkanı konfor alanından çıkıp evimde beni ziyaret etti. Gördüğüm, tanıdığım en değerli Belediye Başkanı sizsiniz.” ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Kahta’da düzenlenen anaokulu açılışına Gülben Ergen’in yanı sıra Adıyaman Valisi Osman Varol, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere katıldı. 

ADIYAMAN MERKEZE OKUL SÖZÜ

Ergen, daha önce de Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir anaokulu açılışı yaptıklarını hatırlatarak, Adıyaman merkezde de yeni bir anaokulu açacaklarını duyurdu.

Açılışta yaptığı konuşmada Ergen, "Adıyaman’a son gelişim değil, burada bir anaokulu daha açacağız. Ayrıca Adıyaman’ın kadınlarına, sanatçısına, folklörüne, mutfağına destek olmaya gönüllüyüm. Hazırım ve varım" dedi.

Gülben Ergen, Kahta’daki anaokulunun yapımına katkı sağlayan Amerika’daki bağışçılara da teşekkür ederek, “Biz sadece aracı olduk, bu okulu onlar yaptılar.” diye konuştu.