Almanya’nın Solingen kentinde bir evde dün öğle saatlerinde cansız bedenleri bulunan 5 çocuğu annelerinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Almanya’nın Solingen kentinde bir evde dün öğle saatlerinde 5 çocuğun cansız bedeni bulundu. Cansız bedenleri bulunan çocukların 1, 2, 3, 6 ve 8 yaşlarında olduğu açıklandı. Çocukları annesinin öldürdüğü ortaya çıktı.

ANNEANNE İHBAR ETTİ

Wuppertal polisi sözcüsü, olayın çocukların Mönchengladbach’ta yaşayan anneannesinin polisi arayarak çocukları annelerinin öldürdüğünü ihbar etmesi üzerine ortaya çıktığı öğrenildi. Kimliği henüz açıklanmayan ve 27 yaşında olduğu açıklanan annenin Düsseldorf’taki tren istasyonunda raylara atlayarak intihar etmeye çalıştığı ancak polis tarafından yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. 11 yaşındaki diğer çocuğun ise anneannesinin yanında bulunduğu öğrenilirken, 5 çocuğunu öldüren annenin polis merkezinde sorguda olduğu ifade edildi. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. https://dokuz8haber.net/gundem/almanyada-bir-evde-5-cocugun-cansiz-bedeni-bulundu/