A Haber tarafından ekonomideki gidişata ilişkin yapılan sokak röportajında bir yurttaş, "Bu milletin İman gücü var, ABD isterse doları 10 liraya 20 liraya çıkarsın" ifadelerini kullandı. Yurttaşın kur artışına ilişkin yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni ekonomi planını açıkladıktan sonra "Kur benim için hiç önemli değil, oraya bakmıyorum" ifadelerine yönelik eleştiriler devam ederken, A Haber ekonomide yaşanan gelişmeleri sokaktaki yurttaşlara sordu. İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yapılan röportajda bir yurttaşın "Bu milletin İman gücü var isterse doları 10 liraya 20 liraya çıkarsın" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

"ABD, İSTERSE DOLARI 10 LİRAYA, 20 LİRAYA ÇIKARSIN..."

Konuyla ilgili görüşü sorulan bir yurttaş, kur artışına ilişkin şu yorumu yaptı: "Türkiye ayağının üstünde durur. Bu milletin İman gücü var. ABD isterse doları 10 liraya 20 liraya çıkarsın. Karşılığında alacak adam bulamadıktan sonra ne yapacak. Ben talip olmadıktan sonra kıymeti yok, demir değerinde. Vatandaşın bilinçli olması lazım." https://twitter.com/dokuz8haber/status/1312774325007720450