Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da manzara değişmedi. hastanelerin acil servisleri kurban yerine kendilerini kesen acemi kasaplarla doldu.

Kurban keserken kazara kendilerini yaralayan acemi kasaplar, hastanelerde tedaviye alındı. Her Kurban Bayramı'nda yaşanan bilindik manzaralar bu bayramda yaşandı ve Kahramanmaraş'ta hastanelerin acil servisleri kurban yerine kendilerini kesen acemi kasaplarla doldu. Aralarında çocukların da olduğu acemi kasaplar ambulansla veya yakınları tarafından hastaneler götürülerek tedavileri yaptırıldı. Sağlık personeli tarafından dikişleri atıldıktan sonra taburcu edilen acemi kasaplar, yarım bıraktıkları işi bitirmek için tekrar kurbanının yanına gitti.

KAYSERİ'DE ACEMİ KASAPLAR HASTANELERE KOŞTU

Kayseri'de, kurban keserken kazayla kendilerini keserek yaralanan acemi kasaplar, hastanelere başvurdu. Kayseri'de bayram namazını kılanlar, kurbanlıklarını kesmek için belediyelerin belirlediği kesim alanlarına gitti. Acemi kasapların kimisi kurban keserken kazayla kol ve bacaklarını kesip yaralandı kimisi de hayvanların darbeleriyle yaralandı. Yaralanan kasaplar, kendi imkanlarıyla Kayseri Devlet Hastanesi'ne başvurarak tedaviye alındı.

ADIYAMAN'DA ACEMİ KASAPLAR KENDİLERİNİ YARALADI

Adıyaman'da, kurban kesimi sırasında yanlışlıkla kendisini yaralayan çok sayıda kişi hastanelik oldu.