Adana'da alkollü araç kullanırken polislerce durdurulan Sulh Hukuk Hakimi Hayrettin Yavuz, polislere hakaret etti ve saldırdı.

Adana'da Sulh Hukuk Hakimi olan Hayrettin Yavuz, alkollü bir şekilde araç kullanırken trafik polislerine yakalandı. Bu sırada polislere hakaret eden ve saldıran Yavuz, aracının lastiklerini de kesti. Yavuz hakkında soruşturma izni verilirken tedbiren Van Hakimliğine atandı.

ARACININ LASTİKLERİNİ KESTİ

Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre Adana'nın Bağlar ilçesinde yaşanan olayda, alkollü şekilde araç kullanan Adana Sulh Hukuk Hakimi Hayrettin Yavuz, polislere yakalandı. Olay 15 Eylül’de Adana'da Bağlar mevkiinde meydana geldi. 216 promil alkollü şekilde araç kullanan Yavuz, polislerin müdahale etmesi sonucu araç içerisinden çıkardığı bıçak ile aracının lastiklerini kesti. Ardından hastaneye kaldırılan Yavuz'un doktorlara da saldırdığı öğrenildi. Yavuz hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu 1.Dairesi de soruşturma izni verdi. Yavuz, tedbiren Van Hakimliğine atandı.

"KENDİ DÜŞTÜ" SAVUNMASI

Olayı kameraya alan kişinin "kendi düştü" dediği duyulurken, kamera kaymadan hemen önce hakimin iki elini kaldırarak polise sert bir müdahalede bulunmaya çalıştığı görülüyor, ancak hakimin nasıl yere düştüğü veya düşürüldüğü ise görülmüyor.