Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İstanbul'da salgının gidişatına ilişkin düzenlediği toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu davet etmemesini eleştirdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından düzenlenen ve salgının İstanbul’daki seyrinin masaya yatırıldığı toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmemesini eleştirdi. Hakan, Hürriyet'te yer alan bugünkü köşesinde, "Fahrettin Koca’nın İstanbul’da düzenlediği geniş kapsamlı salgın toplantısında İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yer almamasını içine sindirememesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.

"GEÇ OLDU, BİR DAHA OLMASIN"

Fahrettin Koca'nın, "Durun bakalım... Nerede bu ilin belediye başkanı? İstanbul’da vaka sayısı almış yürümüş. Belediye başkanı olmadan bu mücadeleyi yapamayız. Başkan da bu toplantıya katılmalı" demesi gerektiğini söyleyen Hakan, Koca'nın İmamoğlu'nu da içine alan bir yaklaşım sergileyeceği bilgisi aldığını belirterek, "Geç oldu. Bir daha olmasın" dedi.