Şanlıurfa’da Ceylanpınar belediye başkanlığı için AKP’den aday adayı olan Baran Kejanlı adlı kişi, TikTok'a koyduğu videoyla “parasını kaptıran, çaresiz kalan, mahkeme yollarında sürünenlerin” kendisine başvurabileceklerini söyledi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kejanlı, gözaltına alındı.

Yerel seçimlerde Şanlıufa’nın Ceylanpınar ilçesinde belediye başkanlığı için AKP’den aday adayı olan Baran Kejanlı adlı kişi, sosyal medya mecrası TikTok'ta adeta 'reklam' yaptı. Kejanlı yapığı paylaşımda parasını kaptıran, çaresiz kalan, mahkeme yollarında sürünen vatandaşlara seslendiğini belirterek, kendisine başvurabileceklerini söyledi. Kejanlı, "Tek bir adres vardır. O da Baran Kejanlı. Her türlü kardeşlerimin yanında olurum. Ne gerekiyorsa onu da yaparız" ifadelerini kullandı.

BİRÇOK İSİMLE FOTOĞRAFI VAR

Kejanlı'nın daha önce AKP'den Urfa Ceylanpınar belediye başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi. Twitter hesabında sürekli AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ı öven Kejanlı'nın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Erdoğan ve AKP’li birçok isimle de fotoğrafları bulunuyor.

GÖZALTINA ALINDI

Paylaşılan görüntülerin kısa sürede diğer sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması ve kullanıcıların tepkisine yol açması üzerine Baran Kejanlı yakalanarak gözaltına alındı. Kejanlı'nın, ifadesi alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü aktarıldı.