AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun AKP'ye yönelik değerlendirmelerine, "CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir” sözleriyle tehdit ederek yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün Halk TV’de katıldığı programda AKP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi. Son dönemde AKP'de yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kaftancıoğlu, “Şöyle bir gerçeklik var ki bu korkuları, bu savrulmaları, akılla değil öfkeyle, hırsla, 1 kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bir iktidar değişikliğini, hatta bir sistem değişikliğini görüyorum. Bu ülkede halkın gerçekten gözü açıldı” diye konuştu.

"ERKEN SEÇİM" AÇIKLAMASINA "DARBE ÇAĞRISI" YORUMU

“Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde” ifadesini “Darbe çağrısı yapıyor” diye yorumlayarak, lince dönüştüren AKP taraftarları Kaftancıoğlu'na sosyal medyadan tehditler yöneltti.

"BOĞAZ BU MEVSİM SERİN, YAZIN DA DERİNDİR"

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise, 15 Temmuz hatırlatmasıyla yanıt verdi. Şenocak, Kaftancıoğlu’na yönelik sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımda bulundu: "Seçimle olmazsa bir şekilde’ Milletimiz buna en son yelteneni 15 Temmuz’da Şehitler Köprüsü’nden Boğaz’a dökmüştü. Anlaşılan bünyesine demokrasi fazla gelen CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir."