AKP Kadın Kolları Mardin İl Başkanlığı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Robert Spano ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları önce paylaştı sonra sildi.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Robert Spano, Mardin AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AKP Kadın Kolları Mardin İl Başkanlığı ise önce ziyareti paylaştı sonra sildi.

ÖNCE KAYYUMU SONRA AKP'Yİ ZİYARET ETTİ

AİHM Başkanı Robert Spano’nun Mardin’deki temasları sırasında Mardin Valisi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi kayyumu Mahmut Demirtaş’a yaptığı ziyaretin ardından valiliğin düzenlediği programlara AKP'li yöneticiler de katıldı. Ziyaretle ilgili AKP Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Paylaşımda "23. Dönem milletvekilimiz Sn. Cüneyt Yüksel, kız kardeşi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargıç olan Sn. Saadet Yüksel ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Robert Spano, Sn. Valimiz Mahmut Demirtaş ve il başkanımız Esengül Aydın Sancar ile program sonrası..." yazıldı. Bir okul önünde çekilen fotoğrafın daha sonra silindiği anlaşıldı.