Sosyal medyada, jakuzi keyfi yaparken, "Lan fakirler beni rahatsız etmeyin" dediği videosu viral olan AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç istifa etti.

AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, sosyal medyada yayılan jakuzi videosunun ardından istifa etti.

"İKİ YIL ÖNCE ARKADAŞ GRUBUNA ATTIM"

Sosyal medyada yurttaşlardan çok fazla tepki toplayan jakuzi videosunun sahibi AKP Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Saraç, "Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır. Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir. Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim.Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum" sözleriyle istifasını duyurdu. Saraç'ın videosu sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.