Bursa Osmangazi Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Dündar'ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde katıldığı ‘Yerel Seçim 2019’ programı için belediyenin kasasından 100 bin TL ödediği ortaya çıktı.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Dündar’ın katıldığı televizyon programları için yayın kuruluşlarına belediye kasasından yüz binlerce lira ödendiği ortaya çıktı. Dündar’ın sadece 31 Mart yerel seçimleri öncesinde katıldığı seçim programları için de belediye kasasından yaklaşık 100 bin TL ödendi.

ÖDEMELER BELEDİYE KASASINDAN

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Dündar’ın 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde katıldığı ‘Yerel Seçim 2019’ isimli canlı yayın programı için iki ayrı ödeme yaptı. Belediye, Dündar’ın katıldığı bir program için 47 bin 200 TL’lik; bir sonraki program için de 51 bin 920 TL’lik ödeme yaptı. Belediye kasasından seçim programın yayınlandığı televizyon kanalına iki canlı yayın için yapılan toplam ödeme yaklaşık 100 bin TL’yi buldu. Dündar’ın bir başka televizyon kanalında katıldığı program için ise 70 bin 800 TL’lik ödeme yapıldı.