Anonymous hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve Jeffrey Epstein’ın beraber 13 yaşındaki bir çocuğun istismarından yargılandığı davaya ilişkin resmi evrakları paylaştı.

Hacker grubu Anonymous, ABD'de siyahi George Floyd‘un polis şiddetiyle ölümünden sonra başlayan protestolarda halkın yanında yer alacağını açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra bugün Trump ve Epstein’ın beraber 13 yaşındaki bir çocuğun bekaretine karşılık iddiaya girdiği ve çocuk istismarından yargılandığı davaya ilişkin resmi evrakları sızdırdı.

TRUMP SEKS İŞÇİLİĞİ İÇİN ÇOCUK KAÇAKÇILIĞI OLAYLARINA KARIŞMIŞ

Anonymous, Trump’ın seks işçiliği için çocuk kaçakçılığı olaylarına karıştığını ve Epstein ile aralarındaki bağlantıları da gösteren belgeler yayınladı. Amerikalı bankacı ve iş insanı Jeffrey Epstein, Florida ve New York’ta küçük çocukları istismar, taciz ve fuhuş suçlamaları nedeniyle 6 Temmuz 2019’da tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 10 Ağustos 2019’da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak şüpheli bir şekilde 66 yaşında yaşamına son vermişti. Söz konusu evraklarda Trump’ın ve Epstein’ın çocuk istismarından suçlandığına ilişkin ifadeler geçiyor.