Karacasu ilçesinde bir evin bahçesindeki köy ocağının bulunduğu yerde yangın çıktı. Vücudunda yanıklar oluşan bir kişi ile dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Aydın’ın Karacasu ilçesindeki bir evde çıkan yangında, alevler nedeniyle vücudunda yanıklar oluşan bir kişi ile dumandan etkilenen iki kişinin hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. AA'nın aktardığı habere göre, Işıklar Mahallesi’nde 65 yaşındaki Hüseyin Kaya ve 57 yaşındaki Zülfiye Kaya'nın yaşadığı müstakil evin bahçesindeki köy ocağının bulunduğu yerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGINI GEÇ FARKEDEN EV SAHİBİNİN DURUMU AĞIR

Yangını geç fark eden Hüseyin Kaya'nın vücudunda yanıklar oluşurken, eşi Zülfiye Kaya ile yangına müdahale etmeye çalışan komşusu Cevdet Vatandaş dumandan etkilendi. Sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne, ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildilen Kaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Cevdet Vatandaş ile Zülfiye Kaya ise Karacasu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.