Sözcü yazarı Saygı Öztürk, aralarında husumet bulunduğu belirtilen Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker'in devreye giren bazı kişiler sayesinde telefon görüşmesi yaptıklarını ve aralarındaki sorunu hallettiklerini belirtti.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, aralarında husumet bulunduğu belirtilen Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker'in devreye giren 'hatırlı dost' sayesinde telefonda uzun uzun konuştuklarını ve aralarındaki anlaşmazlığı giderdiklerini öğrendiğini iddia etti.

"KESİN OLAN ŞU Kİ: SORUN KALMADI"

Öztürk yazısında, "Çakıcı ile Peker telefonla uzun uzun konuşup söylentilere ve geçmişte yaşananlara açıklık getirdiler. Peki Sedat Peker, Türkiye'ye ne zaman dönecek? Dönüş tarihi henüz belli değil. Ama çok da uzun sürmeyeceğini sanıyorum. 'Hatırlı dost'un devreye girmesi, tarafların bire bir konuşmasından sonra aralarında 'abi-kardeş' ilişkisini başladığını öğreniyorum" ifadelerini kullandı. Saygı Öztürk, "Çakıcı ve Peker cephesinde sürpriz görüşme" başlıklı yazısını, "Kesin olan şu ki: Çakıcı ile Peker arasında o konuşmadan sonra bir sorun kalmadı" ifadeleriyle sonlandırdı.

BARIŞTIRAN İSİM ATTİLA YILDIRIM

Öztürk'ün ardından gazeteci Sabahattin Önkibar da, Youtube üzeriden paylaştığı videoda organize suç örgütü liderleri Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker'i barıştıran isimleri açıkladı. Önkibar, 25 yıldan uzun süredir Çakıcı ve Peker’in arkadaşı olan Attila Yıldırım’ın devreye girerek iddia edilen husumeti bitirdiğini söyledi.