Bir sokak röportajında Cumhur İttifakı'na oy verdiğini kaydeden bir vatandaş, "Onlara oy veren de salaklık. Biz de verdik ama salağız biz. Şu anda hesabımız blokede. Vergiden dolayı hesaba bloke koydurmuş. Yazıklar olsun onlara. 8 aydan beri boş geziyoruz" dedi.

Sokak röportajları yapan "Sade Vatandaş" isimli Youtube kanalında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı  "Askıda Ekmek" kampanyasını vatandaşlara sordu. Cumhur İttifakı'na oy verdiğini kaydeden bir vatandaş, "Onlara oy veren de salaklık. Biz de verdik ama salağız biz. Şu anda hesabımız blokede. Vergiden dolayı hesaba bloke koydurmuş. Yazıklar olsun onlara. 8 aydan beri boş geziyoruz" dedi.

"ONLARA OY VERENDE SALAKLIK"

Gerçek Gündem'in haberine göre, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na oy verdiğini belirten seçmen ekonominin geldiği durumu yaşadıklarından sonra özetledikten  Cumhur İttifakı'na şu sözlerle tepki gösterdi: "Onlara oy verende salaklık. Biz de verdik ama salağız biz. Şu anda hesabımız blokede. Vergiden dolayı hesaba bloke koydurmuş. Yazıklar olsun onlara. 8 aydan beri boş geziyoruz. Bir seneden beri millet ne yapıyor? Ekmek parası bulamıyor! Nasıl olacak? Garibanı ezmekten başka bir şeyleri yok. Zenginlere destek oluyor, garibanları eziyor." https://youtu.be/IIbcKeqo_FI