Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu süreçte yapılan adaletsizlikleri haksızlıkları asla unutmayalım, hesap sorma isteğimizi diri tutalım" dedi.

HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Demirtaş siyasi tutukluların faydalanamadığı infaz yasasına da tepki göstererek son dönemlerde artan olumsuzluklara dikkat çekti. Demirtaş, "Hesap sorma isteğimizi diri tutalım" dedi. Demirtaş'ın twitter hesabından yapılan paylaşım şu şekilde: https://twitter.com/hdpdemirtas/status/1252131161289232385?s=20 1- Herkese merhabalar. İktidarın son günlerde giderek artan olumsuz uygulamalarını bizler de buradan görüyoruz. Bu süreçte yapılan adaletsizlikleri ve haksızlıkları asla unutmayalım. Hesap sorma isteğimizi diri tutalım.

"UMUT İÇİN SARAYA DEĞİL BİRBİRİMİZE BAKMALIYIZ"

2- İktidarın ayırımcı uygulamaları moralimizi bozmamalı. Çünkü umutsuz değiliz. Umut ve moral için Saray'a değil, birbirimize bakmalıyız. Dayanışmayı güçlendirmeli, birbirimize yardım etmeliyiz. Çünkü aydınlık ve güzel günler ancak bu şekilde gelir. 3- Bizi iktidarlar değil; dayanışma, iyilik ve sevgi kurtaracak. Moralinizi hiç bozmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Kalbimiz ve dualarımız sizlerle.