Denizlispor, dönerci ve başka esnaflarla yaşadığı diyaloglarla gündeme gelen ve tepki çeken Denizli Valisi Ali Fuat Atik'e destek mesajı paylaştı.

Denizlispor, esnaf ziyaretleri sırasında kendisini tanımayıp işine devam eden döner ustasına sinirlenerek işletmenin kapatılmasını isteyen ve büyük tepki çeken Denizli Valisi Ali Fuat Atik'e destek mesajı paylaştı.

"ATİK'İN TEŞ DÜŞÜNCESİ HALKIN SAĞLIĞI"

Denizlispor Kulübü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i etiketleyerek yaptığı yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Şehrimize ayak bastığı andan itibaren halkımıza ve kulübümüze büyük ilgi gösteren, güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla kendisini vatandaşlarımıza sevdiren Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in tek düşüncesinin Denizli halkının sağlığı olduğunu bilmekteyiz. Bu sebeple kendisi hakkında başlatılan karalama kampanyasının amacına ulaşamayacağını biliyor, Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz." https://twitter.com/denizlispor/status/1317889336462004224?s=21

NE OLMUŞTU?

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, esnaf ziyaretleri sırasında kendisini tanımayıp işine devam eden döner ustasına sinirlenerek işletmenin kapatılmasını istemişti. Olayın sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Vali Atik özür dileyerek, "Gün boyu yapılmış olan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Atik'e yönelik tepkiler dinmemiş ve istifa çağrısı yapılmıştı.