AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında Sözcü gazetesini hedef göstererek, "Sözcü gazetesini okumuyorum, kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında Sözcü gazetesini hedef göstererek, "Sözcü gazetesini okumuyorum, kimse de lüzumsuz yere buna para verip almasın" dedi. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:
  • Yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 milyon aşı geldi, serisi devam edecek. Hedefimiz Çin'den 50 milyon Almanya'dan bir o kadar daha gelmesi söz konusu. Vatandaşlarımızın bir takvim çerçevesi içinde aşıya karşı olan tutarlılığı ve vaka sayılarını inşallah bir temenni olarak söylüyorum, azaltacaktır.
  • Almanya'yla yaptığımız görüşmelerde ortak üretim söz konusu. Buradan olumlu gelişmeler var. Rusya'yla yaptığımız çalışmalar da var ayrıca Türkiye'nin kendi bünyesinde yaptığı çalışmalar var.

"BİONTECH İLE TÜBİTAK BAŞKANIMIZ GÖRÜŞÜYOR"

  • Yasakları keyfimiz için değil vatandaşımızın sağlığı için istiyoruz. Biontech'le Tübitak başkanımız görüşmeleri yapıyorlar, bu görüşmeler neticesinde takvim belli olacak ve adımlar atılacak.

"BU ZAT ARTIK BU ÇAĞDA YAŞAMIYOR"

  • (Fikri Sağlar)Bu zat artık bu çağda yaşamıyor, çok gerilerde kaldı. Ne yazık ki CHP zihniyetinin faşizan anlayışının geçmişte olduğu gibi bugüne yansımasıdır. Bu faşist anlayış hala sürdürüyor. Başörtülü kızlarımız üniversitelerin kapılarından çevrildi yıllarca. İnsanın giyimine kuşamına göre değerlendirmeye kalkacak olursak bunu fikir özgürlüğü olarak anlatmak mümkün değildir. Bunları sorduğun zaman inanç özgürlüğünden bahsediyor. Nasıl bir inanç özgürlüğü bu? Bırakın bu işleri... 40'lı 50'li yıllardaki CHP'nin olduğunu, hala insanların yaşam tarzlarına müdahale etmesini istemiyoruz.

"BAY KEMAL YANINA İKİ TANE BAŞÖRTÜSÜ ALIP MİLLETİ ALDATMA SÜRECİNİ BIRAKSIN"

  • Bay Kemal yanına iki tane başörtüsü alıp milleti aldatma sürecini de bıraksın. Yanına 20 tane başörtülü koysan, senin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. Burada hakim, savcı, polis, her kurumunda bunları görecekler. Başörtülü olan polis, savcı olamaz... Böyle bir şey var mı? Hangi kuruma hangi şartlarla gelinir bu bellidir. Bunlar çok şeyler görecekler daha. Oy almak için başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adete vitrin mankeni gibi koymak kimseyi aldatmıyor, geçti o işler. Parlamentoda nice başörtülü bayanlarımız var. Bay Fikri, buralara kadar gelindi, sen çağın dışında kaldın. Tabii Bay Kemal bir şey söyleyemiyor.

"EN GÜZEL DERSİ 2023'TE MİLLETİM SANDIKTA BUNLARA VERECEKTİR"

  • (Süleyman Girgin) Bay Kemal niçin bunu cevapsız bıraktı? Bunların sorunları var, taciz tecavüz, hırsızlık var. CHP'nin nereden nereye geldiği açık. En güzel dersi 2023'te milletim sandıkta bunlara verecekler.
  • (Sözcü'nün Ayasofya haberi) Ben Sözcü gazetesi okumuyorum, kimse de buna lüzumsuz yere para verip almasın. Ayasofya 2020 yılının taçlı yıldızıdır.