Erdoğan’ın danışmanlarından İsmail Cesur, İkizdere’deki direnişe destek veren ve salgın genelgelerini eleştiren Tarkan, Gökhan Özoğuz ile Cem Yılmaz'ı hedef alarak, hakaret etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından İsmail Cesur, Rize'nin İkizdere ilçesinde Cengiz İnşaat tarafından yapılmak istenen taş ocağı direnişine destek veren ve genelgeleri eleştiren ünlü isimleri hedef aldı. Erdoğan'ın sosyal medya yöneticisi Cesur, paylaşımında Tarkan, Cem Yılmaz ve Gökhan Özoğuz’un fotoğraflarını paylaşarak “Hazımsızlık, çaptan düşmüşlük, köhneleşmişlik” ifadeleriyle hakaret etti. https://twitter.com/icesur/status/1390076943308050435

İKİZDERE'YE DESTEK VE SALGIN ÖNLEMLERİNE ELEŞTİRİ PAYLAŞIMLARI

Tarkan, direnen köylülere destek açıklaması yapmış ve sosyal medya hesabından konuya ilişkin birçok paylaşımda bulunmuştu. Cem Yılmaz ise, koronavirüs genelgelerinin ardından “hunili” bir paylaşım yapmış ve bu paylaşım uygulamaları eleştirdiği şeklinde yorumlanmıştı. Gökhan Özoğuz da İkizdere direnişine destek vermiş ve paylaşımları iktidara yakınlığı ile bilinen medya kurumları tarafından hedef gösterilmişti.