Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Malatya ziyareti sırasında kendisine, “Geçinemiyoruz, eve ekmek götüremiyoruz” diyen minibüsçülere sarf ettiği “Bana biraz abartılı geldi al bu keyif çayını iç” sözleri Uykusuz Dergi'nin kapağına taşındı.

Mizah dergisi Uykusuz, Malatya'da kendisine, “Geçinemiyoruz, eve ekmek götüremiyoruz” diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın minibüsçülere “Bana biraz abartılı geldi al bu keyif çayını iç” sözlerini kapağına taşıdı. Erdoğan elinde tuttuğu poşet çaylara yer verilen kapakta, "Sıkma canınınıı, abartmaaa" ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen günlerde Malatya’yı ziyaret etmiş ve burada karşılaştığı minibüsçülerle konuşmuştu. Erdoğan, kendisine “Geçinemiyoruz, eve ekmek götüremiyoruz” diyen minibüsçüye “Abartılı geldi bu ifadeler bana” diyen Erdoğan, “Al bu keyif çayını iç” diyerek minibüsçülerin üzerine çay atmıştı. Söz konusu ifadeler büyük tepki çekmişti, olayı yaşayan esnaf da "Kırıldık, üzüldük" açıklamasında bulunmuştu. https://dokuz8haber.net/gundem/politika/eve-ekmek-goturemeyene-keyif-cayi/