İstanbul'un Fatih ilçesinde eski Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı silahlı çatışmada vuruldu.

İstanbul Fatih'te, 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışma anı çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Çatışmada yaralanan kişinin eski Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Yücel Kurum olduğu öğrenildi.

BİR KADIN DA SEKEN KURŞUN SONUCU YARALANDI

Feyzipaşa Caddesi’nde yaşanan olay dün 17:00’da gerçekleşti. Kurum’un da bulunduğu iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayla ilgisi olmayan bir kadın ise seken kurşununun isabet etmesiyle omzundan yaralandı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BAHÇELİ'NİN TALİMATIYLA ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞ

Öte yandan kurumun MHP Fatih İlçe Başkanlığı adayı olduğu fakat Devlet Bahçeli'nin talimatıyla adaylıktan çekildiğini açıkladığı öğrenilirken adaylıktan çekilmeden önce yaptığı paylaşım dikkat çekti.

ÇATIŞMANIN NEDENİ BELLİ DEĞİL

Çatışmanın neden kaynaklı çıktığı henüz belli değilken, Kurum 10 Ağustos’ta sosyal medya hesabı üzerinden, “Karagümrüğün sahibi, gayri meşru guruplar, çeteler, mafyalar değil semtini seven tüm Karagümrüklüler ve semtini de semtinin takımını da gençliğini de yaşatmak ve yüceltmek için çıkarsız, menfaatsiz mücadele eden, semtine çatı olan ülkücülerdir. Yediremeyen,sindiremeyen, kabullenemeyen kellesi gövdesine ağır gelen hokkabazlar,kolpacılar,  varsa söylüyorum bu işler sanal alemde kıvırtarak olmaz ya buyurun, yada sessiz olun, yoksa darılırız darılırsak biz geliriz,biz gelirsek affetmeyiz. Sosyal medya üzeriden bu tarz konuşmalar adetimiz olmasa da uyarı maksatlı birkereye mahsus yazıyorum" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.